- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Черен списък...
Аз не го обичам,та ние се виждаме едва от 2 месеца,но имам чувството че започвам да се влюбвам,поради простата причина,че отдавна не ми се е случвало да се събудя с усмивка,да не обръщам особено внимание на ежедневните проблеми.. и .. знаете какво е да си влюбен.А това за разделянето,дори не съм си го и помисляла,да го разделям с жена му,първо-защото това и Мис Вселена не е способна да направи,второ-че и да приемем,че е възможно,аз нямам бъдеще с него,защото всичките ми роднини без изключение ще се отрекат от мен.И става точно като в сапунен сериал хах,Аз знам че накрая само аз ще страдам от цялата ситуация.Не му вярвам,знам че ме лъже,за да ме види в леглото си,то и реално погледнато и двамата си знаем положението и няма какво повече да изискваме един от друг,но ми е хубаво,когато се виждаме,хубаво ми е когато ме прегръща и ми казва мили думи.До къде съм стигнала,че да предпочитам да си затварям очите и да се правя,че вярвам в лъжите на някой си,само за да имам някого до себе си.Напоследък имам толкова мн проблеми и сам човек ги понася мн тежко,а когато имаш някой до себе си,някой когото да ти обръща внимание по онзи-другия начин,да търсиш нежност..нз и аз ...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!