Отстрани изглежда различно... друго е да си вътре.
Мнението ми е че най-правилното решение ще е да излезеш от живота му. Ако нямаше жена и дете - щеше да е различно... сега е сложно. Той действа бавно, когато те види в леглото си веднъж, ще го поиска отново и докато се осъзнаеш вече ще бъдеш любовницата му в пълния смисъл на думата.
А докато това става ти ще се привързваш все повече и повече към него, докато накрая няма да се събуждаш с усмивка а със тъга, защото ще знаеш, че си втора цигулка в цялата тази работа.
Не те чака нищо добро. Освен това... ти не искаш да разваляш семейството му, но точно това е възможно да се случи, ако жена му случайно "надуши" нещо. И тогава? Ти си черната овца останала сама и чувстваща се виновна, наред с това жена остава без мъж, а дете без баща. Спести си тези евентуални главоболия.
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън