- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Черен списък...
Да отговоря на коментарите от 2ра страница-той не бяга от отговорност,защото има достатъчно пари да издържа семейството си,както и жена му.И пак ще кажа,вече започнах да се повтарям-детето му няма как да пострада от случващото се,защото не са от моя град едно,и защото той има други любовници от доста време.А за репутацията му-лоша,защото много хора му завиждат,като приятел и човек е много точен.И Ви помолих да не ме съдите,а само да напишете как бихте постъпили Вие,помолих за съвет,но както и да е... Наясно съм с нещата,уж се води,че съм разумна,но тук отново ще се повторя- неподходящи обстоятелства.Никой не е съвършен,всеки е имал своите грешки,всеки е имал издънки и всеки ги понася по различен начин.Има доста гледни точки в случая,но отстрани е най-лесно да се критикува,нещата ще са други ако си в проблема.Най-лесно винаги е било и ще остане да се търсят лошите страни в човека,защото всеки ги има и бързо се разконспирират,но по-трудно е да се опиташ да опознаеш дадена личност.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!