.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    преди време и мен ме беше страх да остана сама,но това отдавна мина.по скоро мен ме е страх че ще нараня другият.

в момента съм с 1 моммче той е луд по мен,но аз не съм мина вече седмица но сякаш нищо не 4увствам,няма ги как да кажа пеперудките в стомаха знам че не е чесно спрямо него и ще си му кажа всичко само че дните си вървят а аз съм толкова нерешителна.

по принцип не трябва да те е страх че ще останеш сама защото все някъде има и някой за теб за всички има просто всичко с времето си

Не е чак толкова лошо да си "сама".

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами щом не те прави щастлива,щом не го обичаш,а те е страх да не останеш сама,губиш себе си по този начин има само едно решение-остави го
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Roma, Italia
    Благодаря ви за мненията и съветите! Тези, които са били в такава ситуация знаят как е и не е никак лесно човек да се реши ... или поне аз.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не съм попадала в такава ситуация. важното в една връзка е да получаваш от човека до теб това, от което имаш нужда, да си по- щастлива с него, отколкото сама. ако си нещастна, къде е смисълът изобщо? по- добре сам, отколкото зле придружен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си