- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми каза обичам те а аз....
Здравейте...искам да споделя нещо, което ме притеснява, вчера приятелят ми ми каза, че ме обича...при което аз просто не можах да му отвърна със същото..той знае, че преди него съм имала само несеириозни връзки и не съм обичала никого и ми каза, да не се притеснявам, но въпреки това усетих, че му стана неприятно ии сега се чувствам как да го кажа гузно....Как мислите, дали не трявбаше да му кажа и аз, че го обичам ?!![]()
само не си играй с него![]()
ОДИН!!!
Ако не го обичаш няма смисъл да го казваш, не се чувствай длъжна да отвръщаш със същото. Когато го почувстваш тогава.
Не е хубаво да се казват неща които не се чувстват и в които не се вярва постъпила си много правилно спрямо него и спрямо себе си. Няма нищо за което да се притесняваш, нормално е да му стане неприятно. Може да поговорите и да му обясниш как се чувстваш няма смисъл да задържаме нещата в себе си трябва да комъникираме и общуваме това е начина да разрешим пречките които стоят пред и между всички ни (: Радвам се ако съм бил от полза (:
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Нормално да му е станало гадно .. само по реакцията му можеш да разбереш, че все пак наистина те обича .. изчакай още време може би и у теб ще се породят такива чувства .. но не го казвай ако не го изпитваш!!!
Евала ! Най - накрая един човек, който не казва `обичам те` само за здрасти или защото друг му е казал. КОгато си готова тогава, спокойно той те разбира и повярвай ми ще отцени това, че не си го излъгала.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Когато почувстваш че го обичаш му го кажи защото няма нищо по тъпо от това да лъжеш чувствата сиА за приятеля ти миии няма как да не му стане тъпо но не е нищо фатално споко
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ако нямаш никакви чувства - най-добре е изобщо да не си играеш с него..Той може да има и сериозни намерения..
По темата - Нормално е да му стане гадно..Но добре си постъпила,когато си му казала предишните ти връзки
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Първоначално написано от sladkish_14
Според мен не че не го обичаш,а точно обратното.Ти казваш че си имала само несериозни връзки преди него и сега когато вече изпитваш нещо повече просто те е един вид страх от чувсвата ти.Моят съвет е следващия път когато се видите не чакай да ти каже че те обича или нещо подобно,а просто му обесни чувствата си и ако той наистина те обича както ти е казал ще изчака за да станеш готова за да му кажеш че го обичаш.А ако той ти каже че не може да те чака то тогава неговото "обичам те" не е било и на половина истинско.Надявам се да съм помогнала и той да те разбере.Успех!
Живота е химия.
Любовта явление.
Целувката химично съединение.
+ 1Първоначално написано от ReachlessGirl
Приятел? Значи сте гаджета. Но ти не го обичаш? Тогава защо си с него по дяволите?Първоначално написано от maimunche1
Има момичета, които си имат гаджета само за да се мляскат с тях. Ако и ти си от тях, няма какво да говорим. Ако не си, защо си с него при положение, че не го обичаш?
Първоначално написано от smileforyou12
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да гаджета сме и извинявай но разсъжденията ти са доста глупави..да не би ти още от самото начало на някаква връзка да обичаш човека, с когото си ?! Това става с течение на времето ....Първоначално написано от justwondering
Може да е влюбена, той да я привлича сексуално, но да не е привързана и да не го обича. Последните две рядко възникват в първите месеци.Първоначално написано от justwondering
По темата : обясни му , че не изпитваш такива чувства. Попитай го дали той е сигурен в това което казва.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ти к'во?Да не би да си обичал до сега всичките си приятелки ? Това ,че не го обича незначи ,че е с него само за да "се мляскат" !Първоначално написано от justwondering
Офф мразя даскалооПървоначално написано от wasch0
![]()
![]()
+1Първоначално написано от sladkish_14
![]()
казвала ли си някога на някого думата обичам те имам впредвит че може самата дума да те стряска аз например казвам обичам те страшно трудно не че не го чувствам а просто не мога да го изрека помисли си точно защо не си му отварнала дали защото не го обичаш наистина или просто защото не можеш да изказваш чувствата си![]()
Всеки има право на мнение и не искам да те обидя, но според мен е тъпо да си с него ако не го обичаш. И да, бих станала гадже само с човек, когото обичам. За мен така е правилно, но както казах всеки си има мнение. Не съм искала да те обидя и извинявай ако е станало така. Просто всеки ден виждам гаджета, които се търсят да се целуват, а всъщност са заедно само за да покажат "Вижте ме колко съм готин, аз си имам гадже и се целуваме постоянно".Първоначално написано от maimunche1
![]()