.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Супер фен
    Като не го изпитваш защо да лъжеш човекО ...

Голям фен Аватара на gret4ety
    ЕмИ тъпа работа кфо като не го обичаш ... ще го заобичаш. Казваш му че го обичаш, виждаш го че е доволен и си готова...

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Ако не го обичаш няма смисъл да го казваш, не се чувствай длъжна да отвръщаш със същото. Когато го почувстваш тогава.
    +
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Ми той ще си те изчака предполагам, за да се зародят чувства в теб. Те другите казаха това, което и аз бих казал - когато, тогава (: Понякога нас ни чакат, понякога ние чакаме другия да каже тези думи.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Тоав ми напомня на момента когато моя приятел ми каза обичам те и аз останах трясната и седя и нз какво да кажа защото знаех че го обичам и че трябва да кажа нещо но просто замръзнах
    Може и при теб да е така ..
    ако не е просот недеи да си с него
    без любов нищо не става
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Абе, момиче, като не го обичаш просто го остави. Иначе мисля, че е трябвало да му кажеш същото, ако го обичаш. И виж, ако не го обичаш, не се мотай с него.
    п.п. На колко си години всъщност?
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Ако те обича ще те разбере и ще те изчака и ти да му отвърнеш със същото ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    е ся не се притеснявай,когато го почувстваш ще му го кажеш,насила нищо не става
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

На 16 години съм...и какви са тези глупости да го оставям...аз харесвам приятеля си, но вие едва ли не казвате, че или трябва да обичате човека до вас или да го оставите..а момента когато се появява любовта къде отива ?! Просто досега съм имала само несериозни и повърхностни връзки, а сега е различно и може би ме е страх, че изпитвам някакви по силни чувства защото това не е обичайно за мен ако мога така да се изразя, винаги ме е плашела прекалената близост и обвързване...

Повече от фен

Re: Той ми каза обичам те а аз....

Цитирай Първоначално написано от Mimchy
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Цитирай Първоначално написано от maimunche1
    Здравейте...искам да споделя нещо, което ме притеснява, вчера приятелят ми ми каза, че ме обича...при което аз просто не можах да му отвърна със същото..той знае, че преди него съм имала само несеириозни връзки и не съм обичала никого и ми каза, да не се притеснявам, но въпреки това усетих, че му стана неприятно ии сега се чувствам как да го кажа гузно....Как мислите, дали не трявбаше да му кажа и аз, че го обичам ?!
    Приятел? Значи сте гаджета. Но ти не го обичаш? Тогава защо си с него по дяволите?
    Има момичета, които си имат гаджета само за да се мляскат с тях. Ако и ти си от тях, няма какво да говорим. Ако не си, защо си с него при положение, че не го обичаш?
    Ти к'во?Да не би да си обичал до сега всичките си приятелки ? Това ,че не го обича незначи ,че е с него само за да "се мляскат" !
    1. Момиче съм. 2. Досега не съм имала гадже, но едва ли ще съм с него ако не го обичам. 3. Не съм казала че е с него затова. Казвам, че познавам такива двойки и че е тъпо. Но в случая не виждам друга причина. Ако не съм права, супер. Дано не. Защото ми писна от гаджета , който са заедно само за "вижте ме колко съм як".

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Напълно нормално е на момчето да му е станало гадно. Но щом не се чувстваш така, че да кажеш обичам те, то не го прави. Не е нужно да го заблуждаваш. А и понякога дори да обичаш, просто е трудно и страшно да го кажеш. Спокойно, когато ти дойде от вътре, ще го кажеш

Здравейте...искам да споделя нещо, което ме притеснява, вчера приятелят ми ми каза, че ме обича...при което аз просто не можах да му отвърна със същото..той знае, че преди него съм имала само несеириозни връзки и не съм обичала никого и ми каза, да не се притеснявам, но въпреки това усетих, че му стана неприятно ии сега се чувствам как да го кажа гузно....Как мислите, дали не трявбаше да му кажа и аз, че го обичам ?!
    Молии се да е зрял и умен ... иначе дупе да ти е яко !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще кажеш обичам те,когато го чувстваш.По-добре ли е да го лъжеш?

На 16 години съм...и какви са тези глупости да го оставям...аз харесвам приятеля си, но вие едва ли не казвате, че или трябва да обичате човека до вас или да го оставите..а момента когато се появява любовта къде отива ?! Просто досега съм имала само несериозни и повърхностни връзки, а сега е различно и може би ме е страх, че изпитвам някакви по силни чувства защото това не е обичайно за мен ако мога така да се изразя, винаги ме е плашела прекалената близост и обвързване...
    Тва са простотии "Обичам те" е изключително силна фраза, която хората започнаха да използват твърде често! Аз лично съм го казвал само на 1 момиче... Има 2 варианта...наистина да те обича или просто да си мисли, че те обича Думите не са толкова важни, има къде-къде по-важни неща На 16 си... хакуна матата :P
    Те така!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    само не си играй с него
    Бъди искрена с него и най- вече със себе си ...
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

мм винаги съм си мислела какво е да обичаш..има мн различни мнения и становища по темата.. но не може да се опише с думи.И така след като не можеш да го опишеш, как да разбереш дал и го чувстваш.. дали всичко не е едно прекалено силно привързване? нз.. стига с лиреческто отклонение По темата.. когато смяташ, че го обичаш, тогава ще му го кажеш
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Две години чаках заветното "обичам те". Да, беше ми гадно, чувствах се зле, самообвинявах се, че не полагам достатъчно усиля, за да чуя тези 2 думи. Когато той стана готов ми ги каза. Сега знам, че са искрени и от цялото му сърце. Оценявам честността му, въпреки че много ме болеше. Все едно ми забиваше нож с мълчанието си. Но беше честен - не каза нещо, което не е чувствал. Не се насилвай щом не го усещаш така. Това е правилната позиция и вярното решение в случая. Не е нужно да казваш каквото и да е, защото с всяка дума ще нараниш още повече половинката си. В този случай мълчанието е злато, а всяко оправдание или обяснение излишно и болезнено.

justwondering, да обичаш някого не е задължително условие, за да сте заедно. Поне до един определен момент. Аз казах обичам те на 3-тия месец от нашата връзка и от позицията си 5 години по-късно считам, че просто съм го харесвала много. Това не е фраза, която се казва току-така и значи много повече от харесвам те, приятно ми е с теб, хлътнал съм, влюбен съм, искам да сме заедно.
    И понеже доста месеци не съм го обичала, а той мен не ме е обичал 2 години (поне не толкова силно, че да го каже), вече 5 години и половина сме заедно. Ама то е само заради мляскането ще знаеш.
    Само човек, чиито чувства не са били споделени толкова време, може да оцени какво значи "обичам те" от устата на любимия човек, придружено с искрен поглед и нежна целувка. Това е много, много силна фраза.

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Приятел? Значи сте гаджета. Но ти не го обичаш? Тогава защо си с него по дяволите?
    Има момичета, които си имат гаджета само за да се мляскат с тях. Ако и ти си от тях, няма какво да говорим. Ако не си, защо си с него при положение, че не го обичаш?
    Доста плоско мислене имаш..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    justwondering, миличка, позволи ми да кажа някои неща от позицията на жена на близо 25 години. Обичта идва с времето. Трябва сериозно опознаване, споделяне, много време и преживявания заедно...абе с 2 думи да изядете 1 торба сол, за да решите обичате ли се или не. Може да се харесват много, да сте влюбени, да искате непрекъснато да се награбите и прочие, но това не е любов, а още по-малко обич. Това е привличане, страст, хормони. И не става така - видях го на кафе 3 пъти и го обичам. Харесвам го, влюбен съм - ок,но не и обичам. Няма как да обясня необяснимите неща като човешките чувства, но това е смес от привързаност, приятелство, нежност, страст, разбирателство и разбиране на другия, доверие, споделяне, близост, интимност. Неа, за които трябва време. Преди години казах на момче, в което бях силно влюбена "обичам те". Сбърках. Дори и преди 5 години казвайки след 3 месеца връзка "обичам те" сбърках. Пак бях силно влюбена. Сега от позицията на времето, на годините, на отношенията ни мога смело да кажа, че обичам и съм обичана. Но това не значи, че преди не ми е било хубаво с него, че не съм искала да сме заедно, че не ме е привличал. Обичта е нещо, което идва с течение на връзката, а не е предпоставка за нея.

Град
    Некъде из Сливен
    Попринцип бях чел за някакви си проучвания, че на мъжете им трябва доста повече време отколкото на жените, за да кажат "Обичам те!". Само дето не знам до колко е вярно, защото все повече се използва тази фраза от деца, за да се замаже положението ...
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Кажи му, че го обичаш само ако си сигурна в това, което чувстваш.Няма смисъл да се подиграваш с момчето. Когато си готова тогава.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    justwondering, миличка, позволи ми да кажа някои неща от позицията на жена на близо 25 години. Обичта идва с времето. Трябва сериозно опознаване, споделяне, много време и преживявания заедно...абе с 2 думи да изядете 1 торба сол, за да решите обичате ли се или не. Може да се харесват много, да сте влюбени, да искате непрекъснато да се награбите и прочие, но това не е любов, а още по-малко обич. Това е привличане, страст, хормони. И не става така - видях го на кафе 3 пъти и го обичам. Харесвам го, влюбен съм - ок,но не и обичам. Няма как да обясня необяснимите неща като човешките чувства, но това е смес от привързаност, приятелство, нежност, страст, разбирателство и разбиране на другия, доверие, споделяне, близост, интимност. Неа, за които трябва време. Преди години казах на момче, в което бях силно влюбена "обичам те". Сбърках. Дори и преди 5 години казвайки след 3 месеца връзка "обичам те" сбърках. Пак бях силно влюбена. Сега от позицията на времето, на годините, на отношенията ни мога смело да кажа, че обичам и съм обичана. Но това не значи, че преди не ми е било хубаво с него, че не съм искала да сме заедно, че не ме е привличал. Обичта е нещо, което идва с течение на връзката, а не е предпоставка за нея.
    Значи аз не съм разбрала още от началото смисъла на темата и въпроса и благодаря ти, че ме "светна", така да се каже. Ако съм обидила някого, извинявам се.

Цитирай Първоначално написано от m1nich3t0
    Кажи му, че го обичаш само ако си сигурна в това, което чувстваш.Няма смисъл да се подиграваш с момчето. Когато си готова тогава.
    Много малко хора останаха,които казват обичам те ,защото го мислят

да се чувстваш влюбен, любов, обич и думите 'обичам те' са всъщност различни неща, които доста хора приемат като синоним на едно и също нещо...
    към авторката: няма нужда да му го казваш. ако си искрена с него ще бъде много по-добре. искреността се иска за да изградите по-дълбоки чувства един към друг
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Ми доста трудно се казват тези думи...ако не ги чувстваш,тогава вече е направо непоносимо тежко,ако си свестен човек де...да гледаш човека с/у себе си в очите и да го излъжеш,по този начин е умопомрачително жестоко...така че,по-добре,че не си го излъгала .
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си