- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми каза обичам те а аз....
М да,определено съгласна.моян приятел ми го каза още на втората седмица а аз седях като ударена,казах му,че не съм сигурна и ми е още рано.но ето сега вече не минава и ден,в който да не му го напомня няколко хиляди пъти.и това е най-прекрасното.Когато-тогава.Първоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
обич е силна дума! добре е че си наясно с чувствата си. няма лошо че не си му отвърнала със същото. по-добре е от това да го излъжеш.![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Разбира се... че НЕ ...
Щом не го чувстваш, ще бъде по-гадно да му го кажеш, а всъщност да не го изпитваш.
Кажи му го, когато го почувстваш... !![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
За к'во вадите умрели теми?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако не го обичаш, не го лъжи. Кажи му истината.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
И аз да съм на негово място ще ми стане гадно, но след време когато си сигурна, че го обичаш и му го кажеш той ще знае, че наистина го чувстваш и ще го оцени.![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Не + 1 .. ами + 1000 ;\ всеки видян на улицата ще потвърдиПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ChessLAB
Good luck, Bad luck, Luck...
Да станало му е тъпо, но ако те обича както казва, ще те разбере.![]()
После ще има да си спомняш за такива моменти, когато е бил мил към теб, а ти не си отвръщала подходящо, и ще ти е гадно, че си пропуснала такива възможности.
Поне с мен стана така последния път. Още ме е яд за някои мои излишни капризи, скандали и моменти, в които едва ли не съм се срамувала, че ми го казва пред всички. Ама уви. Трябвало е да си взема тоя урок.
Никога не казвайте "Обичам те!" ако не го чувствате!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
По-добре да се чувстваш гузна,от колкото да усещаш,че си го излъгала.Това което си направила между другото е най-доброто [в случая това,което не си],защото сега той поне знае,че си честна.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
По-добре е, че си постъпила така!
По-лошо от това да не отвърнеш на казаното "Обичам те" е да излъжеш!
Просто му го кажи, когато го чувстваш и тогава ще е истинско, и ще го зарадваш![]()