.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Ми доста трудно се казват тези думи...ако не ги чувстваш,тогава вече е направо непоносимо тежко,ако си свестен човек де...да гледаш човека с/у себе си в очите и да го излъжеш,по този начин е умопомрачително жестоко...така че,по-добре,че не си го излъгала .
    М да,определено съгласна.моян приятел ми го каза още на втората седмица а аз седях като ударена,казах му,че не съм сигурна и ми е още рано.но ето сега вече не минава и ден,в който да не му го напомня няколко хиляди пъти.и това е най-прекрасното.Когато-тогава.

обич е силна дума! добре е че си наясно с чувствата си. няма лошо че не си му отвърнала със същото. по-добре е от това да го излъжеш.
    FUCK-тически не ме интересувате..

Разбира се... че НЕ ...
    Щом не го чувстваш, ще бъде по-гадно да му го кажеш, а всъщност да не го изпитваш.
    Кажи му го, когато го почувстваш... !
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    За к'во вадите умрели теми?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Разград
    Ако не го обичаш, не го лъжи. Кажи му истината.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

И аз да съм на негово място ще ми стане гадно, но след време когато си сигурна, че го обичаш и му го кажеш той ще знае, че наистина го чувстваш и ще го оцени.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Може и да му е станало гадно, но за теб, а дори и за него е по добре когато го казваш (Обичам те) да е истинско и да го чувстваш
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Цитирай Първоначално написано от girlche
    Много малко хора останаха,които казват обичам те ,защото го мислят
    Не + 1 .. ами + 1000 ;\ всеки видян на улицата ще потвърди

Цитирай Първоначално написано от ChessLAB
    Не е хубаво да се казват неща които не се чувстват и в които не се вярва постъпила си много правилно спрямо него и спрямо себе си. Няма нищо за което да се притесняваш, нормално е да му стане неприятно. Може да поговорите и да му обясниш как се чувстваш няма смисъл да задържаме нещата в себе си трябва да комъникираме и общуваме това е начина да разрешим пречките които стоят пред и между всички ни (: Радвам се ако съм бил от полза (:
    +1
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    ForSaken city (:
    Да станало му е тъпо, но ако те обича както казва, ще те разбере.

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от girlche
    Цитирай Първоначално написано от m1nich3t0
    Кажи му, че го обичаш само ако си сигурна в това, което чувстваш.Няма смисъл да се подиграваш с момчето. Когато си готова тогава.
    Много малко хора останаха,които казват обичам те ,защото го мислят
    За голямо съжаление си много права! Вече всеки казва "обичам те" по задължение,защото са гаджета примерно... Изгуби се целият смисъл на тези думи!..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    После ще има да си спомняш за такива моменти, когато е бил мил към теб, а ти не си отвръщала подходящо, и ще ти е гадно, че си пропуснала такива възможности.
    Поне с мен стана така последния път. Още ме е яд за някои мои излишни капризи, скандали и моменти, в които едва ли не съм се срамувала, че ми го казва пред всички. Ама уви. Трябвало е да си взема тоя урок.
    The reasons of love... <3

кажи му го когато ти дойде отвътре да му го кажеш...

Никога не казвайте "Обичам те!" ако не го чувствате!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

По-добре да се чувстваш гузна,от колкото да усещаш,че си го излъгала.Това което си направила между другото е най-доброто [в случая това,което не си],защото сега той поне знае,че си честна.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

По-добре е, че си постъпила така!
    По-лошо от това да не отвърнеш на казаното "Обичам те" е да излъжеш!
    Просто му го кажи, когато го чувстваш и тогава ще е истинско, и ще го зарадваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си