- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- витамините Центрум
Една моя приятелка ги ползва и казва че е мн доволна и че има ефект. Аз лично не съм ги ползвала досега![]()
според мен,точно тези витамини (не горовя за марка ,а по начало изкуствените витамини) са боклуци.А пък от къде са взети? нали пак от растения? За мен истинските витаними са в плодовете и зеленчуците. Сега ще спорим ,че има ГМО ама дали в тея хапчета (витамини няма?) Ако те са полезни съм сигурна ,че са поне 2 пъти по вредни,кой нормален вместо да изяде една ябълка ,ще пие хапчета![]()
Това е лекарствен продукт.Пие се при липса на витамини а н когато ти хрумне че искаш организъмът ти да се снабди с повече витамини.Яж пълноценна храна и много плодове и така ще си набавяш истински витамини.
Казваш че не усещаш разлика от преди.Какъв е проблемът и каква разлика искаш да усетиш?Усилване на имунната система или какво... ??![]()
Напълно съм съгласен с теб (; след като пиеш витамини центрум и всички останали не може да очакваш някакви осезаеми промени в настроението и физическото си здраве. Излзиаш тренираш 3 4 часа здраво храниш се редовно и здравословно и ще почувстваш разлика от преди и сегаПървоначално написано от zoreto
) няма магически хапчета
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls