.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на ThisIsMe

витамините Центрум

Някой ползва ли витамините Центрум.Има ли ефект,защото аз ги пия,а не усещам кой знае каква разлика от преди.НА вас как ви действат??ефикасни ли са според вас?

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Една моя приятелка ги ползва и казва че е мн доволна и че има ефект. Аз лично не съм ги ползвала досега

Супер фен Аватара на zoreto
    според мен,точно тези витамини (не горовя за марка ,а по начало изкуствените витамини) са боклуци.А пък от къде са взети? нали пак от растения? За мен истинските витаними са в плодовете и зеленчуците. Сега ще спорим ,че има ГМО ама дали в тея хапчета (витамини няма?) Ако те са полезни съм сигурна ,че са поне 2 пъти по вредни,кой нормален вместо да изяде една ябълка ,ще пие хапчета

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Това е лекарствен продукт.Пие се при липса на витамини а н когато ти хрумне че искаш организъмът ти да се снабди с повече витамини.Яж пълноценна храна и много плодове и така ще си набавяш истински витамини.
    Казваш че не усещаш разлика от преди.Какъв е проблемът и каква разлика искаш да усетиш?Усилване на имунната система или какво... ??

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    според мен,точно тези витамини (не горовя за марка ,а по начало изкуствените витамини) са боклуци.А пък от къде са взети? нали пак от растения? За мен истинските витаними са в плодовете и зеленчуците. Сега ще спорим ,че има ГМО ама дали в тея хапчета (витамини няма?) Ако те са полезни съм сигурна ,че са поне 2 пъти по вредни,кой нормален вместо да изяде една ябълка ,ще пие хапчета
    Напълно съм съгласен с теб (; след като пиеш витамини центрум и всички останали не може да очакваш някакви осезаеми промени в настроението и физическото си здраве. Излзиаш тренираш 3 4 часа здраво храниш се редовно и здравословно и ще почувстваш разлика от преди и сега ) няма магически хапчета

Обичай не този, който ти казва
    "Обичам те", а този, който те пита
    "Обичаш ли ме"!

http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    E ти каква разлика искаш да усетиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си