- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- вена по лицето
Здравейте! Въпросът ми е от какво може да се появи синкава вена по лицето или по точно до единия клепач? напрежение,преумора или нещо друго? Благодаря предварително!
Ами нз,аз си мислех че вените по лицето са си там още от раждането,смисъл не се появяват след това,аз също имам една близо до окото ми,дразни ме,но я прикривам само със фон дьо тен.
Купероза? Иди на дерматолог/ ендокринолог![]()
Всеки човек ги има,но на някои се показват и си личат доста. Не е Купероза,в това съм сигурен. Веничката е синкава на цвят ,а не червеникава и ми се струва,че е нещо от кръвообращението и заради това изпъква и си личи.
Ми най- добре иди на лекарПървоначално написано от Lisko
![]()
аз имам от малък на бузата(не баш изпъкнала) ама се вижда и все някой ме пита кой те би![]()
Не се притеснявай нормално е всеки има вениаз имам на челото и след тренировка ако зн как ми пулсира главата
)
Първоначално написано от Abigoria
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
хаха баси идиотите сте кви диагнози му поставяте на човека,това че сте написали в гугъл и ви е показало това не означава че той го има вий можете да го изкарате че ще умре вече ебасиа колкото до вената в главата има най-много кръвоносни съдове щото той се нуждае от кислород,но явно мозакът ти е като на пуйка и не му трябва толкова кислород (shake)
И аз , ама моята не си личи чак толкова , че да ме питат.Само ако се вгледаш.Първоначално написано от domination572
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Пак се връщам на темата,защото се появи и на друго място,но по-малка и тънка. В нета намерих една снимка и горе долу изглежда така и при мен ,но по-малка. Много е дразнещо и гледам ,че жената на снимката е оправила този проблем. Ето я и въпросната снимка:
http://www.aestheticskin.co.uk/image...n/eye_vein.jpg
Някой да знае къде се оправят този тип проблеми в град София? Благодаря предварително!