.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

вена по лицето

Здравейте! Въпросът ми е от какво може да се появи синкава вена по лицето или по точно до единия клепач? напрежение,преумора или нещо друго? Благодаря предварително!

Ами нз,аз си мислех че вените по лицето са си там още от раждането,смисъл не се появяват след това,аз също имам една близо до окото ми,дразни ме,но я прикривам само със фон дьо тен.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Купероза? Иди на дерматолог/ ендокринолог

Всеки човек ги има,но на някои се показват и си личат доста. Не е Купероза,в това съм сигурен. Веничката е синкава на цвят ,а не червеникава и ми се струва,че е нещо от кръвообращението и заради това изпъква и си личи.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Lisko
    Всеки човек ги има,но на някои се показват и си личат доста. Не е Купероза,в това съм сигурен. Веничката е синкава на цвят ,а не червеникава и ми се струва,че е нещо от кръвообращението и заради това изпъква и си личи.
    Ми най- добре иди на лекар

аз имам от малък на бузата(не баш изпъкнала) ама се вижда и все някой ме пита кой те би

Не се притеснявай нормално е всеки има вени аз имам на челото и след тренировка ако зн как ми пулсира главата )

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Купероза? Иди на дерматолог/ ендокринолог
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    хаха баси идиотите сте кви диагнози му поставяте на човека,това че сте написали в гугъл и ви е показало това не означава че той го има вий можете да го изкарате че ще умре вече ебаси а колкото до вената в главата има най-много кръвоносни съдове щото той се нуждае от кислород,но явно мозакът ти е като на пуйка и не му трябва толкова кислород (shake)

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от domination572
    аз имам от малък на бузата(не баш изпъкнала) ама се вижда и все някой ме пита кой те би
    И аз , ама моята не си личи чак толкова , че да ме питат.Само ако се вгледаш.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на daru6a1
    И аз имам на клепача, но е много тъничка и незабележима .. Грима прикрива !!

Пак се връщам на темата,защото се появи и на друго място,но по-малка и тънка. В нета намерих една снимка и горе долу изглежда така и при мен ,но по-малка. Много е дразнещо и гледам ,че жената на снимката е оправила този проблем. Ето я и въпросната снимка:

http://www.aestheticskin.co.uk/image...n/eye_vein.jpg

Някой да знае къде се оправят този тип проблеми в град София? Благодаря предварително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си