- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- витамините Центрум
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Една моя приятелка ги ползва и казва че е мн доволна и че има ефект. Аз лично не съм ги ползвала досега
според мен,точно тези витамини (не горовя за марка ,а по начало изкуствените витамини) са боклуци.А пък от къде са взети? нали пак от растения? За мен истинските витаними са в плодовете и зеленчуците. Сега ще спорим ,че има ГМО ама дали в тея хапчета (витамини няма?) Ако те са полезни съм сигурна ,че са поне 2 пъти по вредни,кой нормален вместо да изяде една ябълка ,ще пие хапчета
Това е лекарствен продукт.Пие се при липса на витамини а н когато ти хрумне че искаш организъмът ти да се снабди с повече витамини.Яж пълноценна храна и много плодове и така ще си набавяш истински витамини.
Казваш че не усещаш разлика от преди.Какъв е проблемът и каква разлика искаш да усетиш?Усилване на имунната система или какво... ??
Напълно съм съгласен с теб (; след като пиеш витамини центрум и всички останали не може да очакваш някакви осезаеми промени в настроението и физическото си здраве. Излзиаш тренираш 3 4 часа здраво храниш се редовно и здравословно и ще почувстваш разлика от преди и сегаПървоначално написано от zoreto
) няма магически хапчета
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls