.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Юлия...

Град
    sofia

Юлия...

Така се казва момичето което пробърна света ми с главата надолу... познаваме се от 2 години вначалото бяхме приятели тъй като аз си имах гадже..на мен ми беше ясно че това е момичето за което съм мечтал и беше въпрос на време да оставя приятелката си и даи се отдам напълно ..така и стана през декември беше началото на нашата връзка всичко вървеше идеално ....до момента в който не преспахме заедно за 1 път тя беше девствена и като че ли това че загуби девственоста си се отрази зле на отношенияята ни според нея вече нищо не е същото ...вчера дори ми каза че не съм момичето от което се нуждая и да си намеря по достойна ...
    дори не ми дава да я докосвам по така...както ми даваше преди не мога да спя спокойно постоянно мисля за нея може би това че избързахме със секса е било грешка...???според вас къде е проблема какво да направя за да си бъдем както преди ...
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нещо си оплескал и девойката се е стреснала. А предвид че ти си и първия.. това влияе на доста неща. Май.. няма какво да направиш вече

Опитай се поне да разбереш къде си сбъркал, за да не повтаряш същата грешка отново.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Purvo se izvinqvam,che ne pisha na kirilica no takiva sa obstoqtelstvata.
    Po temata mislq,che seksa ne moje da promeni neshtata kum losho,ako obichash nqkoi tova e vishata stepen da mu go pokajesh,zadai vuprosa si kum neq govorete vuobshte za vsichkite si problemi ,po mejdu si tva e edinstveniq nachin vruzkata ti da vurvi dobre pone taka si mislq az

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    в нейните очи може да изглежда че си искал само да спиш с нея ..не знам ..от колко време ходите и кога спахте за 1ви път?
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Джени - секса сам по себе си не може, така е. Обаче в комбинация с други фактори, точно секса е това което обира пешкира. Защо - трудно е да се обясни, но това е единственото нещо, което един път сторено оставя белег/спомен завинаги. Макар че пробелма се корени далеч от него

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Поговори с нея и се опитай да разбереш къде точно е грешката ти.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Велико Търново
    Когато преспиш с някого и особено това да ти е за първи път - или се привързваш адски много към човека, или обратното-отдръпваш се.Привързването е ясно,но да се отдръпнеш може да има много причини за това,може да се чувства засрамена,може да се чувства употребена,може да мисли ,че просто си искал да спиш с нея.. решението е да поговорите и да я предразположиш да ти кажи как стоят нещата в действителност,а не да ти се измъква с отговора"намери си по-достойна"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Нещо си оплескал и девойката се е стреснала. А предвид че ти си и първия.. това влияе на доста неща. Май.. няма какво да направиш вече

Опитай се поне да разбереш къде си сбъркал, за да не повтаряш същата грешка отново.

Град
    sofia
    sled 2 meseca vruzka ni beshe purviqt put ...tq mnogo dobre znae che vuobshte ne sum zasexa s neq pokazval sum i go bezbroi puti ... moje bi prichinata e drugade a tq samata mi e kazvala cheiska da sum i purviqt i ne moga da razbera kakvo stana
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    sled 2 meseca vruzka ni beshe purviqt put ...tq mnogo dobre znae che vuobshte ne sum zasexa s neq pokazval sum i go bezbroi puti ... moje bi prichinata e drugade a tq samata mi e kazvala cheiska da sum i purviqt i ne moga da razbera kakvo stana
    Просто поговорете като големи, разумни хора. И да си блъскаш главата смисъл няма
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Поговори с нея и се опитай да разбереш къде точно е грешката ти.
    +1

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Гадничко.
    А убеден ли си, че не те къса, защото подсъзнателно е разкъсвана от любопитство и иска да опита и с други?

Възможно е и да не е останала особено доволна от креватните ти способности, но дори и да е така, съм на 100% сигурна, че не би бил способен да допуснеш такава мисъл близо до себе си
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Mimchy
    Когато преспиш с някого и особено това да ти е за първи път - или се привързваш адски много към човека, или обратното-отдръпваш се.Привързването е ясно,но да се отдръпнеш може да има много причини за това,може да се чувства засрамена,може да се чувства употребена,може да мисли ,че просто си искал да спиш с нея.. решението е да поговорите и да я предразположиш да ти кажи как стоят нещата в действителност,а не да ти се измъква с отговора"намери си по-достойна"
    +1
    А може и да се е отвратила от себе си . Ако някои нейни близки, на които тя много държи , (било майката , сестрата , приятелки) са против воденето на полов живот в такава възраст , може това да е довело до объркване и тя наистина да не се чувства достойна за теб. Точно ^ , че може да се е почувствала използвана .

проблема е в нея, не се опитай да я разбереш няма да стане! По добре я забрави за известно време и после пак я налазвай, и аз едно време имах такъв проблем.
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от clockwork
    проблема е в нея, не се опитай да я разбереш няма да стане! По добре я забрави за известно време и после пак я налазвай, и аз едно време имах такъв проблем.
    Да я забрави и после да я налази ?? Не мисля, че ще се получи.

Хората казаха, говори с нея. Попитай за проблема, възможно е да я е срам да ти сподели... бъди внимателен.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Цитирай Първоначално написано от clockwork
    Да я забрави и после да я налази ?? Не мисля, че ще се получи.

Хората казаха, говори с нея. Попитай за проблема, възможно е да я е срам да ти сподели... бъди внимателен.
    то не е само мислене ми и опит! Може би не се изразих правилно предния път, имах предвид тя да си мисли че си я забравил.
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с нея.Отговорът се крие в нея.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Просто си негър и затова тя сигурно не те харесва :S
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си