- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вярно ли..
Ясно е, че вс момче иска секс! но дали е вярно това,че на едно момче едно момиче му е интересно повече, ако тя веднага не му пусне?! и дори я преследва мн повече...![]()
разни хора, разни идеали...
Има нещо вярно.Като се има в предвид днешната младеж, така момчета има за какво да се борят. Повечето си го поставят за цел и просто гледат да я постигнат. След това става малко безинтересно, но запазват вече спечеленото докато не намерят нещо новичко.
![]()
(НЕ слагам всички под общ знаменател).
P.S. Темата ти не е ли за раздел "Секс"?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да,има нещо такова![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Категорично не...ако стискаш прекалено,ще му омръзне да чака...момичетата изобщо,от какъв зор се стискат...ясно ние,момчетата сме по първични или сме свине,кой знае...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Пък жените, 'щото секс не искаме... Ние сме фригидни и само заради мъжете го правим.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Попринцип съм се убедила от личен опит, и то с различни индивиди, че когато едно момиче не покаже всичко от себе си веднага, то буди много по-голям интерес към себе си. Същото се отнася и когато почнеш леко да им бягаш, но трябва да знаеш точния момент, в който лекичко да се дръпнеш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
да бе... изчукай го, ма така яко че никога да не го забрави и после да видиш как ще тича след тебе, отчаяно желаейки да те има... много е ефективно вервайте ми![]()
Съгласна съм с горното мнение![]()
Ами ако ти допада момчето защо да се дърпаш и да си губите времето и двамата.Няма лошо в секса,правете го,щом се харесвате.От такива сексуални авантюри са започнали и връзки.Важното е да ви бъде кеф
Различно е. Аз обичам когато секса се получи по естествен начин. Рано или късно е без значение. Дойде ли момента няма смисъл да му пречим.
Абе ако едно момче те е поставло в графата "бройки" квото и да правиш ще те изчука и ще те зареже после. Или ще се откаже и ще си търси щастието другаде. Въпроса не е да играеш недостъпна Х време, а да намериш начин да не влезеш в гореспоменатата категория.
Обратното също е в сила.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от onestar
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе интересно му е на момчето ама до едно време...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
интересно му е до някое време.. то става безинтересно след време.. примерно ходите 2 години и все още не си му дала това което иска.. нормално е да загуби интерес![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Може да правиш секс с него и пак да има какво да го привлича в теб.![]()
Тъпа канджа си ти ... И само секс те интересува .......
НЕ, не всяко гадженце се интересува само от секс.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами,не мисля,че ако не му пусне ще тича след нея..просто се отправяме към друга плячка![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.