.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

скарахме сеее ;((

Здравейте..момичето за което съм пускала тема,скарахме се [заради един въпрос] и тя не иска да има нищо общо с мен.Поне така мисля.Премахна ме в скайп и ме блокира в импулс А много искам пак да сме приятелки..какво мога да направя и как да разбера дали на нея и пука..т.е. дали и тя тайничко иска,но не го признава Плс съветче..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    съжалявам, не знам за кое момиче си пускала тема.. но тя от твойто училище ли е ? ако е от твойто училище и наистина държиш на нея вземи и нещо хубаво което смяташ че ще й хареса дръпваш я подаряваш й го, казваш й че съжаляваш и т.н. не си искала да става така ... защо не отидеш до тях , със същите намерения - подарък и извинения....покажи й че държиш на нея...другия вариянт е да изчакаш малко да й помине.. но аз бих предпочела да действам на момента.. ииии не те съветвам да говорте по тела, скайп или импулс (ако те отблокира) най добре си е очи в очи успех и дано се оправите
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    съжалявам, не знам за кое момиче си пускала тема.. но тя от твойто училище ли е ? ако е от твойто училище и наистина държиш на нея вземи и нещо хубаво което смяташ че ще й хареса дръпваш я подаряваш й го, казваш й че съжаляваш и т.н. не си искала да става така ... защо не отидеш до тях , със същите намерения - подарък и извинения....покажи й че държиш на нея...другия вариянт е да изчакаш малко да й помине.. но аз бих предпочела да действам на момента.. ииии не те съветвам да говорте по тела, скайп или импулс (ако те отблокира) най добре си е очи в очи успех и дано се оправите
    Не сме в едно училище..[може би след месеци ще сме] защото аз искам да отида да уча там където и тя учи.Казвала съм и,че имам нужда от нея,не живеем близо,но ще изчакам да и помине и незнам какво ще правя

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това да не е за момичето, дето си я питала онзи неудобен въпрос. Еми най добре се вижте по някъв начин. То така по скайп и аз мога да кажа, че не ми пука. Отиди до нейното даскало например, хвани я като излиза отиди при нея, надали тогава ще избяга. Поговорете, обясни и, че не си искала така да стане, че съжеляваш, че държиш на нея. Всичко, което ти е на сърце.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Това да не е за момичето, дето си я питала онзи неудобен въпрос. Еми най добре се вижте по някъв начин. То така по скайп и аз мога да кажа, че не ми пука. Отиди до нейното даскало например, хвани я като излиза отиди при нея, надали тогава ще избяга. Поговорете, обясни и, че не си искала така да стане, че съжеляваш, че държиш на нея. Всичко, което ти е на сърце.
    Да,,но след скарването ни се виждахме няколко пъти и тя се държеше студено.Дори последния път каза,че съм говорила за нея ии ми каза "абе не говори за мене да не те наритам" или нещо от сорта Но пак искам да сме приятелки..особенно в новото училище ще имам нужда от нея незнам,дано всичко се оправи.

Град
    България
    Хайде давайте съвети де

Град
    wondeЯland
    защо не отидеш до тях? сега това ми идва на ум, да отидеш до тях, да й се извиниш,да й кажеш че имаш нужда от нея ...

Град
    България
    Мисля да направя нещо по въпроса.Тя наистина ми липсва,беше страхотна приятелка

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Отивай до тях,то така нищо няма да се оправи като стоиш,действай.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Отивай до тях,то така нищо няма да се оправи като стоиш,действай.
    Проблема е,че незнам къде точно живее,защото не съм ходила до тях преди това Ноо незнам,ще направя нещо..

Мега фен Аватара на L0ST
    Ако пък и дадеш линк към предишната ти тема, че по незапознатите да добият представа ...

Амиии, чакаи я пред училище всеки ден и и се извиняваи, говори с нея и т.н., тя ще види че държиш на нея и пак ще станете приятели. Направи нещо, което тя те е карала, а теб те е било страх или не си искала..там нещо като по тези романтични/драматични филми...

Град
    България
    Направих някакъв последен опит,но нищо не стана и вече се отказвам. Яд ме е,защото на една друга нейна фр. дет казваше,че я е предала и незнаеше дали са фр. (така ми е казвала) и прости, а на мен един въпрос не ми прости,дори започвам да си мисля,че не се е карала с др и фр.а просто е било заблуда много ме е яд и съм разочарована от нея искам да и кажа всичко това и да си излея душата пред нея,според вас ще е ли добре да го направя? дайте мнение плс

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами кажи и...

Се пак къв е тоя въпрос?

Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Направих някакъв последен опит,но нищо не стана и вече се отказвам. Яд ме е,защото на една друга нейна фр. дет казваше,че я е предала и незнаеше дали са фр. (така ми е казвала) и прости, а на мен един въпрос не ми прости,дори започвам да си мисля,че не се е карала с др и фр.а просто е било заблуда много ме е яд и съм разочарована от нея искам да и кажа всичко това и да си излея душата пред нея,според вас ще е ли добре да го направя? дайте мнение плс
    да, лично аз така бих направила надявам се да се оправят нещата успехи

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Сега защо нея изкарваш виновна? Не искаше да ни кажеш въпроса. Сигурна съм, че си могла да си замълчиш. Сега не я обвинявай нея, защото ти съжеляваш. Да не си я питала, нямаше да умреш. Трябваше да оцениш приятелството и преди да я питаш такъв неудободен въпрос. Щом си ходила до даскалото и и си говорила с нея, отиди пак. Кажи и каквото казваш и на нас.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Сега защо нея изкарваш виновна? Не искаше да ни кажеш въпроса. Сигурна съм, че си могла да си замълчиш. Сега не я обвинявай нея, защото ти съжеляваш. Да не си я питала, нямаше да умреш. Трябваше да оцениш приятелството и преди да я питаш такъв неудободен въпрос. Щом си ходила до даскалото и и си говорила с нея, отиди пак. Кажи и каквото казваш и на нас.
    не съм говорила с нея,няма смисъл..казах една фр да я пита дали иска да си пишеме,а тя ме е нарекла "пача" в крайна сметка,ако толкова ме ценеше нямаше да развали приятелството ни заради един въпрос.На другите всичко прощава,а на мен.. освен това и се извиних 1000 пъти..е какво иска повече?!

Мега фен Аватара на L0ST
    Освен това, което те посъветваха, може би трябва да се замислиш каква приятелка ти е БИЛА, щом не може да ти прости един въпрос..

Разбира се има и значение това, което си я попитала. Най-вероятно си засегнала някоя много лична тема, а ако не и, просто приятелката ти никога не се е интересувала от теб и никога не те е считала за толкова голяма приятелка, както ти считаш нея.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Освен това, което те посъветваха, може би трябва да се замислиш каква приятелка ти е БИЛА, щом не може да ти прости един въпрос..

Разбира се има и значение това, което си я попитала. Най-вероятно си засегнала някоя много лична тема, а ако не и, просто приятелката ти никога не се е интересувала от теб и никога не те е считала за толкова голяма приятелка, както ти считаш нея.
    Добре,ще ви кажа въпроса.Приемам и критики Попитах я дали "би д*хала на някой сладур" и други приятелки съм ги питала и са реагирали съвсем на шега..а и нея съм я питала други такива "тъпи" въпроси,но тя се засегна на този знам,че е тъпо и съжелявам,но немога да върна времето назад.. преценете вие дали си е струвало за такъв въпрос да се развали приятелство..

Мега фен Аватара на L0ST
    еее не е чак така лошо според мен ...

От тука идва следващият ми ъпрос: вие кой клас сте? Да не сте 5ти?
    Ако сте 5ти клас и тя си има "сериозен" приятел, нищо чудно, че се е обидила...

Град
    България
    еее не е чак така лошо според мен ...

От тука идва следващият ми ъпрос: вие кой клас сте? Да не сте 5ти?
    Ако сте 5ти клас и тя си има "сериозен" приятел, нищо чудно, че се е обидила...
    не,аз съм 8-ми..тя е 9-ти

Мега фен Аватара на L0ST
    Нали разираш, че това не е чак такъв въпрос, че да развали едно истински приятелство (или е...нз..някоя момиче да каже )..?

Както и да е, аз заминавам да си гледам сериалите, за нощес съм педвиил 3:
    Изгубени
    24
    др.Хаус

Град
    България
    Нали разираш, че това не е чак такъв въпрос, че да развали едно истински приятелство (или е...нз..някоя момиче да каже )..?
    за мен не е точно заради това ме разочарова адски много и искам да и кажа всичко..може би на живо няма да имам достатъчно смелост предпочитам по интернет..ноо тъй като мисля да уча в нейното даскало ии..незнам

Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    за мен не е точно заради това ме разочарова адски много и искам да и кажа всичко..може би на живо няма да имам достатъчно смелост предпочитам по интернет..ноо тъй като мисля да уча в нейното даскало ии..незнам
    ще те съветвам само 1 НЕДЕЙ по интернет.. по интернет и аз мога да кажа че не ми пука за някого, че обичам някого, че съм правела не знам си к'во.. в смисъл тя може пак да те отреже, но ти няма как да й видиш очите, дали лъже следишш ли ми мисълта ;дд ако ше говориш с нея те съветвам очи в очи - искрено,лесно,ефективно

Град
    София България,Маями,Лимасол-Кипър

Както и да е, аз заминавам да си гледам сериалите, за нощес съм педвиил 3:
    Изгубени
    24
    др.Хаус
    И аз гледам същите сериали по същото време .Гледала ли си House?Ако да постъпи като него(прави се,че не ти пука и тя е поредната кучка която си можела да оправляваш,но не си,защото си се изцепила) .

Град
    из източната част
    ако си я питала дали тя би д/ухала на някой, и тя се е обидила, то явно че тя вече го е правила и е помислила че си правиш бъзик с нея. използвай си главата малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си