.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен Аватара на Infinity
    По Нова тв цял ден дават български филми.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    По Нова тв цял ден дават български филми.
    Точно, да.
    А и по канал едно редовно си дават български филми.

Защо когато ни заляха отвсякъде с латино-американските сапунки никой ненадигна глас срещу тях? А сега, когато по едно 30 канала въртят на ден по 2-3 латино-американски интриги никой не се оплаква? На мен не ми ли е писнало от Изаура, Мария, Маримар, Лусиа, Леонардо, Жасмин, Роксана, Офелия, Джована, Луис Диего.
    Имаше точно около 10-20 хитови такива сериала, сега като пусна без да искам някой по "романтика", примерно, ми става тъпо, защото сюжетът на всички е един и същ, а съм свикнала с определени герои (като малка)
    Бабите ни кво си мислите? Че гледат само турските сапунки ли? Не, с тях просто се парадира повече...

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    Тебе някой да те бие в главата да ги гледаш? Аз не ги гледам, не ми пречат. Това е.
    Ако не беше форума, всички анти-теми по тия сериали в киберпространството и по рекламния блок по телевизиите и аз нямаше да знам какво е това листопад
    Смятай... щом даже чак го коментирам в момента колко съм облъчена с него. '

А когато даваха "Шехерезада" по нова тв някой оплакваше ли се? А когато даваха "брак с чужденец" някой оплака ли се?
    Как пък баш листопад и перла са ви само в главите

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    А най-добре да бяха запълнили програмата с патриотични предавания .
    Обаче немааа, народа иска перла и листопад, той за това е и беден, щото е прост и се кълчи на турски ритми и гледа турски предавания. Малко са ни били 500 години, нахалос са си отишли руските,румънските,финланд ските и българските момчета .

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Цитирай Първоначално написано от cherinka

Защо когато ни заляха отвсякъде с латино-американските сапунки никой ненадигна глас срещу тях? А сега, когато по едно 30 канала въртят на ден по 2-3 латино-американски интриги никой не се оплаква? На мен не ми ли е писнало от Изаура, Мария, Маримар, Лусиа, Леонардо, Жасмин, Роксана, Офелия, Джована, Луис Диего.

Ако го бях казал аз това, в положението на мохамеданин, щях да бъда поставен под графата на овцете, защото това е " доста плосък аргумент".Всъщност какъвто и да е той, има парче истина в него.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Направете петиция!
    Grumpy old madman

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

Направете петиция!
    то вече за какво ли няма ?
    Raybeez факт е това

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Мене доста ме дразнят "интернет патриотите". Особено като видя група във фейсбук от типа на "Ако сте патриоти, пишете на български". В реалния живот хората не са патриоти, пък тръгнали в ИНТЕРнет, където ако използваш само български език в международни сайтове като facebook, ограничаваш комуникацията. Примерно може да си общувам с чужденци във facebook, и ако не използвам кирилица и български език не съм патриот значи
    Винаги съм гледал в интернет да ползвам само латиница, и по възможност английски език на местата, където това би било от полза.
    И сега всеки "патриот" е За домейни на кирилица, въпреки недостатъците както за разработчиците, така за и за клиентите на интернет.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

Направете петиция!
    във фейсбук!
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Тия 5 звезди сигурно са заради това, че пиша правилно.
    Не се заяждам, но си погледни мнението. Смешно е.
    Ако беше така, още 20% от форума да имат "5 звезди", а защо не и 7.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Винаги са ми били смешни хората, които са християни само на Коледа, патриоти на 3-и март и влюбени на св. Валентин.

Естествено винаги интернет патриотизма е обилно поръсен с неграмотност и неуважение към родния език, но това май не е важно. Важното е веднъж в годината да се удариш гордо в гърдите и да извикаш "Булгар", а после....
    Колко е интересно да се правим на различни. Дори не ни се получава!

Град
    Велико Търново
    Ценнтостите на повечето хора днес са сведени до минимум а имено- да ядът, да излизат и по цял следобед да гледат турски сапунки и да ревът (че си нямат техни проблеми)
    Това е бизнес,щем нещем ще ги има било то на 3ти март, на 1 ноември на 24ти май .. на рождения ми ден? о.О .. Ясно е ,че малцинството в случая,които не ги гледаме и не ги одобряваме,нямаме право на глас Нашият личен избор се сътои в това -в делничните следобеди ,просто да игнорираме 4-5 български телевизии и това е

Цитирай Първоначално написано от ospower
    Винаги са ми били смешни хората, които са християни само на Коледа, патриоти на 3-и март и влюбени на св. Валентин.

Естествено винаги интернет патриотизма е обилно поръсен с неграмотност и неуважение към родния език, но това май не е важно. Важното е веднъж в годината да се удариш гордо в гърдите и да извикаш "Булгар", а после....
    Колко е интересно да се правим на различни. Дори не ни се получава!
    друго си е да се кланяш на америка нали?
    [b]Локо Пловдив и тесни пичkи
    every day is like the other keep your fear undercover.
    It

Град
    София
    Сигурно е по-интересно е да се правиш на велик със заучени реплики и никаква мисъл.
    Ако имаш предвид себе - да, така е.

Аз пък съм възмутен, че ежедневно плюем България, а в дни като този изведнъж трябва да забравим всичко и да се почувстваме горди, че сме българи.
    Както, и че масата хора не влизат в църква, не знаят 1 молитва, но на Коледа изведнъж усещат духа и се чувстват християни.
    Или пък тези, които се карат всеки ден, но на Свети Валентин всичко е различно.
    Или може би деня, в който си искаме прошка? Всеки сложил по 1 усмивка и прощава. Дрън-дрън...

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Аз пък съм възмутен, че ежедневно плюем България, а в дни като този изведнъж трябва да забравим всичко и да се почувстваме горди, че сме българи.
    а не е ли хубаво ПОНЕ веднъж в годината да сме горди от това ,че сме българи? Държавата ни е такава и ние сме си го направили така,че да не се гордеем с това ,което сме , но нямаме ли право веднъж да се почувстваме горди с историята си,да се изправим на крака ,слушайки химна на България и да бъдем заедно,един народ .

Цитирай Първоначално написано от Mimchy
    а не е ли хубаво ПОНЕ веднъж в годината да сме горди от това ,че сме българи? Държавата ни е такава и ние сме си го направили така,че да не се гордеем с това ,което сме , но нямаме ли право веднъж да се почувстваме горди с историята си,да се изправим на крака ,слушайки химна на България и да бъдем заедно,един народ .
    Имаме право. Целогодишно даже.

Ти си идиот...

Право!?Та наше право и задъллжение е всеки ден да се гордеем с това!Смешното е това,че един път в годината всеки се "гордее" с това.Ти само на Трети Мартли би българин/българка?

Но заставам и на позицията на другите.Защо да не псуваме калпавото ни управление и недодяланите ни представители?Аз се гордея,че съм Българин,а не с управлението ни.Горд съм с това,че нашите деди са жертвали живота си за НАС!Горд съм с това,че обичам страната си,и че съм готов в нейното име да се жертвам,стига да има смисъл!

Не ми пука за турските сериали.Все пак,всяка (почти) една песен,филм,илои каквото и да е творба няма цел да си възхвали държавата,а да даде повод за размисъл.Или греша?Ние трабва да направим сериали,които да се гледат по целият свят,а не да псуваме чуждите по нашия ефир.Нека дават туркси сериали,нека хората да се учат от тях,ако могат.Трябва да защитаваме правото си да сме народ,ако не го,то няма значение дали има България или не - на никой няма да му пука.Трябва да защитаваме държавата си не само пред Турция,а пред целия свят.Да покажем,че ние можем,ние заслужаваме да сме отделно,че ние сме различни от останалите.

А сега...сега всеки гледа да покаже какво има...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Едит: Дразня се на турските и китайски мартеници и чуждите смиволи по тях.Това е Български праник,а не някакъв дург.Все едно за деня на независимостта в Америка да внасям пуйки от България,пффф...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Ние трабва да направим сериали,които да се гледат по целият свят,а не да псуваме чуждите по нашия ефир.Нека дават туркси сериали,нека хората да се учат от тях,ако могат.Трябва да защитаваме правото си да сме народ,ако не го,то няма значение дали има България или не - на никой няма да му пука.Трябва да защитаваме държавата си не само пред Турция,а пред целия свят.Да покажем,че ние можем,ние заслужаваме да сме отделно,че ние сме различни от останалите.

ние трябва това ,ние трябва онова.. и какво правим НИЕ по въпроса? всеки приказва и никой нищо не прави .Само знаем,че Трябва Някой да направи Нещо
    И не аз съм идиот,че го казвам , а всички сме идиоти,че така сме си го напрвили , че има само един ден ,който всички знаят какво се е случило тогава.Че всеки много се изхвърля голям патриот голямо чудо,но незнае какво е станало на 22 септември 1908г. ,или на много други значими за България дати!

Ние трабва да направим сериали,които да се гледат по целият свят,а не да псуваме чуждите по нашия ефир.Нека дават туркси сериали,нека хората да се учат от тях,ако могат.Трябва да защитаваме правото си да сме народ,ако не го,то няма значение дали има България или не - на никой няма да му пука.Трябва да защитаваме държавата си не само пред Турция,а пред целия свят.Да покажем,че ние можем,ние заслужаваме да сме отделно,че ние сме различни от останалите.

ние трябва това ,ние трябва онова.. и какво правим НИЕ по въпроса? всеки приказва и никой нищо не прави .Само знаем,че Трябва Някой да направи Нещо
    И не аз съм идиот,че го казвам , а всички сме идиоти,че така сме си го напрвили , че има само един ден ,който всички знаят какво се е случило тогава.Че всеки много се изхвърля голям патриот голямо чудо,но незнае какво е станало на 22 септември 1908г. ,или на много други значими за България дати!
    Ние ли?Дефинирай ние!

Всеки прави каквото може.Не всеки прави филми или сериали.Аз лично ще се занимвам с биохимия или молекулярна биология.Един ден искам да измисля ваксина или лекарство за всеки вид СПИН,Рак,Ебола,Сифилис.По същия начин мога да те попитам - а ти какво правиш?В тийн форум с преобладаваща възраст 11-19 какво искаш да ти кажем - ние правим нов проект за нергоспестяване,нов вид атомни централи или нов вид космически кораби?Аз лично не съм правил нищо за избирането на представилите/премиера/президента ни.Пишеш глупости...

Eminem-Mosh

Турските сериали са най-големият проблем?

Просто ми е любопитно, защото аз телевизия не гледам и явно имам изкривена представа за проблемите на съвременна България...
    На всеки удавник му е нужно да се хване за сламка

Eminem-Mosh

Град
    Varna
    защото 7 е еврейското число ,а тук повечето хора ги мразят

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    защото 7 е еврейското число ,а тук повечето хора ги мразят

Град
    Велико Търново

Ние ли?Дефинирай ние!

Всеки прави каквото може.Не всеки прави филми или сериали.Аз лично ще се занимвам с биохимия или молекулярна биология.Един ден искам да измисля ваксина или лекарство за всеки вид СПИН,Рак,Ебола,Сифилис.По същия начин мога да те попитам - а ти какво правиш?В тийн форум с преобладаваща възраст 11-19 какво искаш да ти кажем - ние правим нов проект за нергоспестяване,нов вид атомни централи или нов вид космически кораби?Аз лично не съм правил нищо за избирането на представилите/премиера/президента ни.Пишеш глупости...
    под Ние имам предвид младите...и не тези на възраст 11-19 ами тези,като теб предполагам ,които имат възможността да избират,но не го правят ..

тия сериали немат нищо общо с нащо освобождение. За мене Левски, Ботев и вс. хора дето загинаха за България, умряха на празно. За каво умряха за неква държава пълна с мутри, убийци и корупция????
    Just Do It..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си