- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой ходи ли на олимпиадата по математика
Ако да да сподели дали е била трудна какво е имало. Аз съм 7ми клас и утре ще ходя.
Тя не е ли утре за всички?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз съм утре на олимпиада /7 клас съм/..
Може ли някой да каже,долу-горе какви са задачите![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
3 задачи, 4 часа. Отиваш и не правиш нищо. Успех!
Ето ви малко задачи от олимпиади за справка:
http://www.math10.com/bg/olimpiada.html
Шегувам се, не са кой знае колко трудни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не, много ясно.Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
Уф и аз ще ходя. Обикновено ходя на почти всичките състезания, но формата на тази олипияда не ми харесва, но присъствието е нещо от сорта на доброназорно за нашия клас. Иначе може да си изтеглиш задачте от миналата година. Аз гледах тези за 9.клас от приди година-две и поне 2те алгебрични са доста лесни, а геометричната не съм я и гледала.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
http://www.math10.com/bg/olimpiada.html
От по-стари години :Д
Хаха, много яко ни набутаха 9 клас1 алгебрична и 2 геометрични, защо мамка му? До сега все по две алгебрични, ама ето ти късмет
И аз цял срок само алгебра, геометрия ще учим втория срок ... Е познайте какво направих
![]()
12 клас също бяха 2 геометрични и 1 алгебрична. Ако кажа, че бяха елементарни, ще ги надценя.
И за 11 клас чух, че са били елементарни и всичко трябвало да бъде решено.
Аз не очаквам нищо от тази олимпиада, за геометричните си нямах на идея какво става даже...
Нашата се отложи за утре..
Иначе какви бяха задачите за седми клас ?
Не питай бяха много смотани. А пък 6ти клас ги бяха хвърлили в трета глуха.Първоначално написано от SmilezZz
А помниш ли какви бяха ? Какво представляваха горе-долу?Първоначално написано от sesi9616
Само нашата ли олимпиада мин година за 7кл беше 50 въпроса ?! Пфф за 3 часа 50 задачи душата ни се изкара.Иначе хубаво е, че вашите ще бъдат 3 задачи, щото аз някой от олимпиадата дори не бях ги виждала
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Има ги в сайта на РИО СОФИЯПървоначално написано от SmilezZz
За 11 бяха голям та*ак....
sesi9616мерси
Като гледах тези за 8ми клас ги съжалявах..Иначе на 9ти бяха 2 алгебрични и 1 геометрична, която беше лесна.. ;( искам и аз 2 геометрични, бе! ;(
^^ Зависи от геометричните. Мерих, чертах, трих, то самия чертеж не се получаваше точно, а аз трябваше да доказвам, че нещо е равно на друго , като се личи, че разликата е от тук до небето. Изписах 3 листа само чертежи![]()
^ To чертежите на олимпиади винаги са много объркани, а в мойта задачата имаше един термин, който не го разбрах въобще.. и се наложи да питам по-големите..![]()
оо какви са били за 8ми класс ??Първоначално написано от vesito13
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
бяха 3 задачи за 4 часаПървоначално написано от SmilezZz
[1] уравнение
[2] геометрична
[3] текстова
Не съм 8-ми класПървоначално написано от sasheto0o
![]()
Иначе ето тези за София град за 8 клас http://www.rio-sofia-grad.com/index_...ADA_8_2010.pdf![]()