.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

"Газар" или "Нормален"

Интересно ми е защо повечето момичета днес харесват момчетата "газари" .Тоест дето пушат,бият,псуват и се даржат просташки,а не другите добри,мили и възпитани момчета..Питах една приятелка по тоя въпрос и тя каза: "Живота е пред мен рано ми е за добро момче ,с което да се задържа предпочитам по разпуснатите които не са сериозни..."И така тя си играе с доста момчета,които 2-3 месеца след това зарязва и така...а иначе мн ми харесва като характер.. Е добре какво трябва стана като тия "идоти" ли за да ме хареса едно момиче?
    Вие сте

Кво толкова й харесваш на характера? Че си играе с хората ли?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми има такива хора, които просто не търсят нищо сериозно и това е.Никой не е казал, че даден човек харесва само газари или само "нормални".Начина на държание не е определящ.Поне за мен.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А защо мислиш 4е трябва да се променяш заради нея ?Тогава няма да хареса теб,а този на които се правиш и какво постояно ще играеш цирк За всеки влак си има пътници,някое моми4е ще те хареса такъв какъвто си.

Извод

Напоследък си направих извода, че "лошите" момчета се търсят за мимолетна авантюра, а "добрите"-за сериозна и продължителна връзка.
    Positive rate, gear up!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Deyan
    Иначе те ще си играят с нея.

Аз лично харесвам такива жени. Вземат си необходимото от мъжете, зарязват ги и намират друга плячка. И така.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    А защо мислиш 4е трябва да се променяш заради нея ?Тогава няма да хареса теб,а този на които се правиш и какво постояно ще играеш цирк За всеки влак си има пътници,някое моми4е ще те хареса такъв какъвто си.
    напълно съгласна!!!по-добре да те харесват за този който си, а не обратното...аз много съм се променяла, за да ме харесат, но разбрах, че няма никакъв смисъл и много повече ме харесват, ако съм си аз и дори май момчето, за което се променях, сега кът съм си аз, много повече ме харесва...

Мега фен
    Град
    <3
    НЕнормален.
    Нормалните са скучни и ...еднакви,а гъзарчетата са тъпи идиоти,които не заслужават внимание.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ако учехте повече или четяхте повече книги и т.н. нямаше да си задавате този въпрос.Това си е чиста психология на жените която гласи, че едно момиче в пубертетска възраст(12-17,18,19) даже и по-голяма търси само мимолетни кратки връзки(говоря глобално) или си падат само по така наречените "газари", обаче идва един период в който всичко това се обръща на 180 градуса.Те започват да търсят сигурнi момчета с по-спокоен характер и с ясни възгледи за своето бъдеще.Така че това си е чиста пубертетска работа, всичко си минава и тези така наречени "газарчета" после си остават самочни или си хващат други лапотии на по 13-16 години а те са над 19, защото немогат да си хванат момиче на тяхната възраст.Това е всичко е до възрастта.Но да не забравяме, че има и изключения.
    Не се обиждайте но това е истината.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    НЕнормален.
    Нормалните са скучни и ...еднакви,а гъзарчетата са тъпи идиоти,които не заслужават внимание.

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Такъв е живота,и аз съм като приятелката ти.Не ма ибе кой кво ше каже,нали ми е забавно.
    Брях,брях

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Такъв е живота,и аз съм като приятелката ти.Не ма ибе кой кво ше каже,нали ми е забавно.
    да, но всеки рано или късно си намира майстора ..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Приятелката ти не е нищо повече от курва. Ако я влече да спи с цигани - невъзпитани, нецивилизовани и мръсни, пак ли ще си съгласен с нея? Просто курва - спи с когото си иска, не щото едните са несериозни, другите пък са. Всичко е страшно субективно, за да сложиш под общ знаменател всички момичета и да питаш "какво искат момичетат". Истината е, че няма общи критерии. Всяка иска различно. За някои "добрите момчета" са предпочитаният избор, а за други "лошите".

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    да, но всеки рано или късно си намира майстора ..
    ще го почакам...
    Брях,брях

И аз това се питам

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Защото "добри, мили и възпитани" са добродетели, които най-често се срещат в една дама. На мъжете просто не им отива...

Привличат ме силни личности.Не обичам хленчещи и чувствителни момчета.Дори и да не са се разревали пред мен непременно, пак им личи... по обноските, по говора, по погледа... Не обичам да се опитва да се нагоди към мен или да ме впечатли.Не обичам да нямам предизвикателство пред себе си и да знам, че е достатъчно само да се усмихна, за да го накарам да прави каквото поискам.Не обичам да усещам, че е психически по-слаб или че моята компания го прави такъв.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Защото "добри, мили и възпитани" са добродетели, които най-често се срещат в една дама. На мъжете просто не им отива...

Привличат ме силни личности.Не обичам хленчещи и чувствителни момчета.Дори и да не са се разревали пред мен непременно, пак им личи... по обноските, по говора, по погледа... Не обичам да се опитва да се нагоди към мен или да ме впечатли.Не обичам да нямам предизвикателство пред себе си и да знам, че е достатъчно само да се усмихна, за да го накарам да прави каквото поискам.Не обичам да усещам, че е психически по-слаб или че моята компания го прави такъв.

А какво е правилното държание ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Иначе те ще си играят с нея.

Аз лично харесвам такива жени. Вземат си необходимото от мъжете, зарязват ги и намират друга плячка. И така.
    съгласна съм.

а по темата- важното е момчето да е интересно и да умее да създаде привличане у момичето, а дали е ''добро'', ''лошо'', ''нормално'' или ''ненормално''- не е от особено значение. трябва да си разбира от занаята.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Слушай пич и аз ИЗГЛЕЖДАМ гЪЪЪЪЪЪЪЪзар, но не съм!!!... И си нямам приятелка от 1 година и нещо вече. Просто седя в сянка и изчаквам момента, тя сама ще ме намери \/
    По между другото гъзар се пише с ЪЪЪЪ защото идва от синонима на дупе
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от fenastz

Има ли универсално такова?
    Това, което е правилно за мен, е грешно за друга.

Лично аз обичам да чувствам, че човекът срещу мен е уверен в себе си и е такъв, какъвто е - приел е недостатъците си и ни най-малко не се срамува или комплексира заради тях.Човек, чието излъчване казва "аз съм това и това, имам това и това, мога да ти дам това и това и търся това и това".Някой, който не се опитва да влиза в глупави готови модели за свалки, а действа импулсивно, с жар и страст, но никога прибързано.
    Абе мъжкар ми трябва сега, писна ми да се занимавам с момченца
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от fenastz

Има ли универсално такова?
    Това, което е правилно за мен, е грешно за друга.

Лично аз обичам да чувствам, че човекът срещу мен е уверен в себе си и е такъв, какъвто е - приел е недостатъците си и ни най-малко не се срамува или комплексира заради тях.Човек, чието излъчване казва "аз съм това и това, имам това и това, мога да ти дам това и това и търся това и това".Някой, който не се опитва да влиза в глупави готови модели за свалки, а действа импулсивно, с жар и страст, но никога прибързано.
    Абе мъжкар ми трябва сега, писна ми да се занимавам с момченца
    Ами надявам се да има...

Иначе според мен при една "свалка" е хубаво жената да предразположи мъжа, за да може да покаже най-доброто от себе си. Защото е възможно момчето да е качествено, но да не знае как да ти го покаже.

Макар че май съм много претенциозен
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: "Газар" или "Нормален"

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Интересно ми е защо повечето момичета днес харесват момчетата "газари" .Тоест дето пушат,бият,псуват и се даржат просташки,а не другите добри,мили и възпитани момчета..Питах една приятелка по тоя въпрос и тя каза: "Живота е пред мен рано ми е за добро момче ,с което да се задържа предпочитам по разпуснатите които не са сериозни..."И така тя си играе с доста момчета,които 2-3 месеца след това зарязва и така...а иначе мн ми харесва като характер.. Е добре какво трябва стана като тия "идоти" ли за да ме хареса едно момиче?
    Вие сте
    ебати определението направи за газар...

аз в коя категория тогава спадам като карам кола за стотици хиледи, имам няколко хубави къщи, часовника ми е Omega, и носа злато, хубави дрехи, обиколил съм света, имам добро образование(Университета е в топ 30 в света) но не пия нито пуша нито се бия....

само не казвай че съм към нормалните.... щото нормалните дори 1 от тея неща нямат...

ех.... България....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Защото днешните момичета са .. тъпи пу*ки, за това.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

аз в коя категория тогава спадам като карам кола за стотици хиледи, имам няколко хубави къщи, часовника ми е Omega, и носа злато, хубави дрехи, обиколил съм света, имам добро образование(Университета е в топ 30 в света) но не пия нито пуша нито се бия....
    Не, ти си от бизнесмените

По темата :
    Ако съм те разбрал правилно, ти си от "нормалните" . Аз също Всяко момиче си е със собствен вкус - не всички харесват гъзарчета

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Вие сте
    И на мен ми е интересно. Правят се на много големи. Гледам , около мен малките (8ми клас) всичките са се огледали в някакви плейбойчета , футболистчета и (не знам да нарека тези типове, които пият , пушат трева) "пропадняци". Аз, като се замисля, май не ги харесвах тези типове тогава (7-8ми клас). Днес са ми забавни, но понякога ми става много жал, че някои момчета имат потенциал, но не го развиват . Ама кой да ги насочи, ако не незаинтересованите им (очевидно) родители.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си