.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Повече от фен
    Курвите си ходят с гЪзарите а такива в България има в излишък

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Защото "добри, мили и възпитани" са добродетели, които най-често се срещат в една дама. На мъжете просто не им отива...

Привличат ме силни личности.Не обичам хленчещи и чувствителни момчета.Дори и да не са се разревали пред мен непременно, пак им личи... по обноските, по говора, по погледа... Не обичам да се опитва да се нагоди към мен или да ме впечатли.Не обичам да нямам предизвикателство пред себе си и да знам, че е достатъчно само да се усмихна, за да го накарам да прави каквото поискам.Не обичам да усещам, че е психически по-слаб или че моята компания го прави такъв.
    Интересно. Авторката е дала определение на газар-"тоест дето пушат,бият,псуват и се даржат просташки".
    "добри, мили и възпитани" - защо един мъж да не е добър , мил и възпитан ? Защо това трябва да го прави "хленчещ и чувствителен"?
    Ако един мъж има добро сърце, ако помага на околните, грижи се за разни животинки, търпите с всичките ти капризи -това слаб ли го прави ? За мен това е сила.
    Ако се държи възпитано, мило, ако е кавалер - пречи ли ти ? Това не значи, че е ревльо. Какво , предпочиташ да те псува ли ?
    Един добър, мил и възпитан човек може да те превъзхожда с психическата си сила многократно. Ако има акъл в главата си , няма да ти даде лесно да се качиш на нея. Ще ти каже тактично да си събираш парцалките и - out.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ToleaVS
    Ако учехте повече или четяхте повече книги и т.н. нямаше да си задавате този въпрос.Това си е чиста психология на жените която гласи, че едно момиче в пубертетска възраст(12-17,18,19) даже и по-голяма търси само мимолетни кратки връзки(говоря глобално) или си падат само по така наречените "газари", обаче идва един период в който всичко това се обръща на 180 градуса.Те започват да търсят сигурнi момчета с по-спокоен характер и с ясни възгледи за своето бъдеще.Така че това си е чиста пубертетска работа, всичко си минава и тези така наречени "газарчета" после си остават самочни или си хващат други лапотии на по 13-16 години а те са над 19, защото немогат да си хванат момиче на тяхната възраст.Това е всичко е до възрастта.Но да не забравяме, че има и изключения.
    Не се обиждайте но това е истината.

напълно прав

youdontknowme аз съм момче но няма значение ..
    ам за този дето вика "имам всичко.." ами браво имал си възможност постигнал си го ... към коя категория бих те сложил ами към "надутите"

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    youdontknowme аз съм момче но няма значение ..
    ам за този дето вика "имам всичко.." ами браво имал си възможност постигнал си го ... към коя категория бих те сложил ами към "надутите"
    Извинявай извинявай Каква съм заспала..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Deyan
    Кво толкова й харесваш на характера? Че си играе с хората ли?
    Иначе те ще си играят с нея.

Аз лично харесвам такива жени. Вземат си необходимото от мъжете, зарязват ги и намират друга плячка. И така.
    На същото мнение съм.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    Не,абсолютно и категорично- НЕ!
    И само още едно нещо- тази твоя приятелка,без извинение,от едно изречение ми стана ясно,че е лекомислено,ограничено и жалко същество,не си заслужава да я харесваш!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Всяко нормално, уважаващо себе си момиче ще предпочете един готин, забавен и непредсказуем пич (описан от теб като "гъзар") пред скучен и водещ монотонен живот мухльо! (споменат по-горе като "нормален") Просто това им е в природата.
    Както ти няма да избереш пъпчива метълка със странни зъби и още по странен дъх, рошава коса и смешен грим пред красивата мацка (наричана от някой комплексари "кифла", но това е въпрос за отделна тема.)

Ясно е, че темата ти е породена от завист към момчетата които биват харесвани, за това ето го и моят съвет:
    Вместо да завиждаш на другите, търси грешките в себе си и прави всичко възможно да ги поправиш! Успех!

Аз не завиждам!Смятам се за специален и единствен!А и имам приятелка...Тази тема я пуснах, защото се дразня от това, че яките,добри момчета(като някой мои приятели),които се държат добре с момичетата ,възпитано и отчтиво не са харесвани а тия другите "идиоти-газари"забиват момичета!Дано да съм бил ясен

Повярвай ми, разбрах какво имаш предвид, но явно аз не съм бил достатъчно ясен! Прочети още няколко пъти мнението ми по-горе, прочети и това което ще ти напиша сега:
    Жените (в това число и тийнчетата) харесват мъже! Мъже с които да им бъде приятно, не такива които ги обсипват с комплименти и са като послушни кученца. Независимо какво ще ти каже едно момиче, то дълбоко в себе си търси мъжа който ще я накара да настръхне.. мъж който тя не може да контролира! Мъж който е непредвидим! Мъж какъвто трябва да бъдеш и ти ако искаш да бъдеш желан!

Град
    бълХаристан
    е некви гимназиални пикли може да харесват всякакви, ама ще им дойде акъла и на тях.
    аз мога да ти кажа какво харесват жените, щото аз с ученичките немам нищо общо вече, нямаме общи теми и не ги знам кво харесват. та истинските жени харесват леко тайнствени, сериозни мъже, взели живота си в ръце или поне с ясен план какво ще правят в бъдеще, които ще могат да им бъдат опора, с мозък, който сече като бръснач. разни сополи и безидейни типове нагоре след "даскало" не се харчат да ти кажа...
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    По въпроса ти : Част от момичетата са на принцип,че "гъзарите" са по-атрактивни,по-висока цел и като техни половинки ще имат и привилегии. Не мога да обясня точно,не ми е и работа.
    Лично мнение : Предпочитам момчета с улегнал характер - да можем да разговаряме на различни теми,да имаме какво да научим един от друг, да има малко от малко повече "акъл" от мен, да има мечти и желание за просперация. Естествено дали има наличност на такива индивиди в днешно време не ми е известно.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Интересно ми е защо повечето момичета днес харесват момчетата "газари" ... Е добре какво трябва стана като тия "идиоти" ли за да ме хареса едно момиче? Вие сте
    Защото повечето момичета в днешно време са такива , и доста от предишните коментари си признаха , че спадат към тая категория , аз се радвам , че НЕ съм от тях и мисля , че е много по - яко да си с някое свястно момче , което знаеш , че държи на теб и не би те изоставило просто за кеф както останалите . А тия ` гъзари ` са просто едни боклуци , поне за мене и те съветвам да не ставаш и ти такъв и да не бъдеш един от многото ( тъпаци и идиоти ) \/ , бъди себе си , ако приятелката ти не те оценява , то бъди сигурен , че ще се намери друга , която да те оцени .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от AllEyesOnME
    Всяко нормално, уважаващо себе си момиче ще предпочете един готин, забавен и непредсказуем пич (описан от теб като "гъзар") пред скучен и водещ монотонен живот мухльо! (споменат по-горе като "нормален") Просто това им е в природата.
    Както ти няма да избереш пъпчива метълка със странни зъби и още по странен дъх, рошава коса и смешен грим пред красивата мацка (наричана от някой комплексари "кифла", но това е въпрос за отделна тема.)

Ясно е, че темата ти е породена от завист към момчетата които биват харесвани, за това ето го и моят съвет:
    Вместо да завиждаш на другите, търси грешките в себе си и прави всичко възможно да ги поправиш! Успех!

това беше най-добрия коментар, който бях чела от доста време насам.. Евала! ;д

Re: "Газар" или "Нормален"

Интересно ми е защо повечето момичета ..
    .. може повечето да харесват такива, но не са всички .. Аз не виждам смисъл в кратките връзки затова си подбирам момчетата ..

п.с. това, че едно момче е готово за сериозна връзка и не е лигав женкар, на който му пука само за оня в гащите не значи, че е скучен ..

Голям фен Аватара на gret4ety
    Газар :P :P

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]

Re: "Газар" или "Нормален"

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    (не знам да нарека тези типове, които пият , пушат трева) "пропадняци".
    ЕЕЕйййй сега ще се обиждаме ли? :P ...
    ПТ-виж човече, Бъди такъв какъвто си, не е нужно да се променяш (било то за момиче, приятел или майка и баща) ти си си ти и това е! живееш си твоя живот, дишаш си въздуха, гледаш си кефа, а нещата от живота сами ще те наобиколят. Просто бъди търпелив... Живота дава на всеки го урок, просто трябва време...ще имаш от всичко... ТЪРПЕНИЕ брадъре мой!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Ами времената се менят,хората също,повечето момчета стават лоши и газари и съответно повечето момичета харесват тоя тип хора.. Абе просто казано - времената са такива !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Цитирай Първоначално написано от BlueParadise
    Ами времената се менят,хората също,повечето момчета стават лоши и газари и съответно повечето момичета харесват тоя тип хора.. Абе просто казано - времената са такива !
    Не съм съгласен! Още от древни времена това е така! Най-простият пример който мога да ти дам е с животните. - Женските избират мъжки които са силни, с алфа поведение, такива които да защитят семейството! Това търсят и жените.. а да ми обясняваш, че момчетата се променят и стават лоши.. просто ще ти кажа, че грешиш!
    И искам да подчертая, че псевдо-гъзарчетата които вие намирате за готини само защото пият, пушат, друсат се и се държат просташки.. са далеч от истината! За да приема някой за готин той трябва да притежава редица качества. Такива които тези "гъзарчета" които вие описахте не познават! И с риск да се повторя с по-горното си мнение: Жените харесват мъже които знаят какво правят.. не такива които пускат тема в тийнпроблем с въпроса защо най-добрата му приятелка не го обича, дали да признае на момичето от съсения клас, че я обича и тайно си мечтае за нея при положение, че дори не се познават или се питат какво да си говорят с момиче когато излязат заедно! Това е реалността! Приемете я!

Добре признавам си...и аз харесвам гАзарите...просто лошите момчета имат неустоим чар!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    ъъ? От кога пушенето и пиенето се води за критерий за момчетата тип "гъзари" ?!
    Няма такова нещо..
    Това, че повечето момичета предпочитат "гъзарчетата" е друг въпрос.
    Много има да се говори по тази тема, но няма никакъв смисъл, щото половината момичета от форума ще кажат, че те не са от тях, и търсят сериозни и мили момчета, но не могат да ги намерят. Другите 30% дори няма да погледнат темата, защото са твърде готини да дават обяснения.
    Е остават 20% от тези които са писали и са казали, че предпочитат милите и сериозни момчета
    Е - сам си прави изводи!

съдържанието и плоската философщина в теми като тази ми докарват главоболие(

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    нещо средно е най-добре

Град
    HaSk0V0 CiTY
    Наистина е така но веднаш едно от така наречените лоши мом4ета се закачаше с мен одарих го много силно и като падна момичетата седяха до него и на мен не ми обръщаха внимание.Ем какво трябва да направя да скоча от блока ли ????

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Добре признавам си...и аз харесвам гАзарите...просто лошите момчета имат неустоим чар!
    Тихо, че сега мухльовците ще те залеят с въпростии как и те да станат такива мълчии си там ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си