- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Газар" или "Нормален"
Аз пък си имам мой тип момче-Миро![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Това е мнението, което най-много отговаря на моя начин на мисленеПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Предпочитам нормални момчета и не е защото съм на почти 20 години.Винаги съм била на мнение,че бих се чувствала щастлива със скромно момче,а не някой,който пие,пуши,...
Ммммм ., Пфф.,таакиааа гъзариии да земаат се скрииятт,, Аммм предпочитаммм Неноооормалните.. имаа тръпкаа.. ии гоолямо удоволствииее с тяхх ,, а и са многоо печении...![]()
защото момичетата за които имаш впредвид,са кифли.. ако си харесаш някое нормално свясно момиче няма да се питаш такива въпроси![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Мисля, че тя имаше в предвид, че се хвалят с това колко пият и колко джойнтче са изпушили.Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
заповядай в лудницатаПървоначално написано от FairyDust
![]()
мъжката част само чака такива будали като тебе
![]()
Какво значи ,,гъзар'' и какво ,,нормален''?Това са страшно относителни понятия.Пак категоризации.Ако питаш конкретно за момичето-то си ти е казало,но не мисля,че е нужно да се правиш на различен от самия себе си само и само да я спечелиш.Момичето е било искрено.
така еПървоначално написано от DevilWish
авторе,тва,че тя ти е отговорила по тоя начин не означава,че всички момичета мислим по този начин,аз определено харесвам,някой добър,мил и свестен
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми гледай сега .. Всеки човек е различен .. Явно тя иска само да си играе .. Но някой ден ще се опари с огъняя ..Първоначално написано от ro6lio
.. Аз например не харесвам гъзарите .. а точно обратното .. възпитаните и мили момчета .. които знаят за какво са на този свят .. а не като тази твоя приятелка, която е доста тъпа .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
С промити и празни глави, бъди този който си ако не те харесва заради това което си значи нямате бъдеще заедно, но ако мислиш че си заслужава боти се за нея но не се прави на нещо което не си !Първоначално написано от ShtrudeL
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Първоначално написано от ivcheto0o
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Братле зарежи не се променяй само за да се харесаш на някой така тъпчеш себе си и нищо хубаво няма да видиш.
П.С. Баси като чуя ГАЗАРИ и сеедно имам глисти, гадни натегачи мислищи ,че са повече от другите ,а на края стават п*дали ! ! !![]()
![]()
Ле леее![]()
![]()