.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Аз пък си имам мой тип момче-Миро
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Защото "добри, мили и възпитани" са добродетели, които най-често се срещат в една дама. На мъжете просто не им отива...

Привличат ме силни личности.Не обичам хленчещи и чувствителни момчета.Дори и да не са се разревали пред мен непременно, пак им личи... по обноските, по говора, по погледа... Не обичам да се опитва да се нагоди към мен или да ме впечатли.Не обичам да нямам предизвикателство пред себе си и да знам, че е достатъчно само да се усмихна, за да го накарам да прави каквото поискам.Не обичам да усещам, че е психически по-слаб или че моята компания го прави такъв.
    Това е мнението, което най-много отговаря на моя начин на мислене

Мега фен Аватара на sasha_90
    Предпочитам нормални момчета и не е защото съм на почти 20 години.Винаги съм била на мнение,че бих се чувствала щастлива със скромно момче,а не някой,който пие,пуши,...

Ммммм ., Пфф.,таакиааа гъзариии да земаат се скрииятт,, Аммм предпочитаммм Неноооормалните.. имаа тръпкаа.. ии гоолямо удоволствииее с тяхх ,, а и са многоо печении...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    защото момичетата за които имаш впредвид,са кифли.. ако си харесаш някое нормално свясно момиче няма да се питаш такива въпроси
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    ъъ? От кога пушенето и пиенето се води за критерий за момчетата тип "гъзари" ?!
    Няма такова нещо..
    Това, че повечето момичета предпочитат "гъзарчетата" е друг въпрос.
    Много има да се говори по тази тема, но няма никакъв смисъл, щото половината момичета от форума ще кажат, че те не са от тях, и търсят сериозни и мили момчета, но не могат да ги намерят. Другите 30% дори няма да погледнат темата, защото са твърде готини да дават обяснения.
    Е остават 20% от тези които са писали и са казали, че предпочитат милите и сериозни момчета
    Е - сам си прави изводи!
    Мисля, че тя имаше в предвид, че се хвалят с това колко пият и колко джойнтче са изпушили.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от FairyDust
    Ммммм ., Пфф.,таакиааа гъзариии да земаат се скрииятт,, Аммм предпочитаммм Неноооормалните.. имаа тръпкаа.. ии гоолямо удоволствииее с тяхх ,, а и са многоо печении...
    заповядай в лудницата мъжката част само чака такива будали като тебе

Какво значи ,,гъзар'' и какво ,,нормален''?Това са страшно относителни понятия.Пак категоризации.Ако питаш конкретно за момичето-то си ти е казало,но не мисля,че е нужно да се правиш на различен от самия себе си само и само да я спечелиш.Момичето е било искрено.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Еми има такива хора, които просто не търсят нищо сериозно и това е.Никой не е казал, че даден човек харесва само газари или само "нормални".Начина на държание не е определящ.Поне за мен.
    така е авторе,тва,че тя ти е отговорила по тоя начин не означава,че всички момичета мислим по този начин,аз определено харесвам,някой добър,мил и свестен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: "Газар" или "Нормален"

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Интересно ми е защо повечето момичета днес харесват момчетата "газари" .Тоест дето пушат,бият,псуват и се даржат просташки,а не другите добри,мили и възпитани момчета..Питах една приятелка по тоя въпрос и тя каза: "Живота е пред мен рано ми е за добро момче ,с което да се задържа предпочитам по разпуснатите които не са сериозни..."И така тя си играе с доста момчета,които 2-3 месеца след това зарязва и така...а иначе мн ми харесва като характер.. Е добре какво трябва стана като тия "идоти" ли за да ме хареса едно момиче?
    Вие сте
    Еми гледай сега .. Всеки човек е различен .. Явно тя иска само да си играе .. Но някой ден ще се опари с огъняя .. .. Аз например не харесвам гъзарите .. а точно обратното .. възпитаните и мили момчета .. които знаят за какво са на този свят .. а не като тази твоя приятелка, която е доста тъпа .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    НЕнормален.
    Нормалните са скучни и ...еднакви,а гъзарчетата са тъпи идиоти,които не заслужават внимание.
    С промити и празни глави, бъди този който си ако не те харесва заради това което си значи нямате бъдеще заедно, но ако мислиш че си заслужава боти се за нея но не се прави на нещо което не си !

Обичай не този, който ти казва
    "Обичам те", а този, който те пита
    "Обичаш ли ме"!

http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    А защо мислиш 4е трябва да се променяш заради нея ?Тогава няма да хареса теб,а този на които се правиш и какво постояно ще играеш цирк За всеки влак си има пътници,някое моми4е ще те хареса такъв какъвто си.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Братле зарежи не се променяй само за да се харесаш на някой така тъпчеш себе си и нищо хубаво няма да видиш.

П.С. Баси като чуя ГАЗАРИ и сеедно имам глисти, гадни натегачи мислищи ,че са повече от другите ,а на края стават п*дали ! ! !

Ле леее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си