.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Чувствам се странно

Здр-те.Напоследък се чувствам мн странно.Виждам някак замъглено,но не точно.Причернява ми..Някак се чувсвам замаена..сякаш очите ми са тежки.Уж пия и центрум а се чувствам така...някой знае ли защо> :С

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    От колко време е това състояние?
    Премери си кръвното.

Ами с кръвното съм добре,но това нз на какво се дължи.Днес съм така и понякога пак ми се случва.

Супер фен Аватара на zoreto
    важно е какво ядеш в смисъл каква храна и дали приемаш витамини ама не Центрум ,а истински витамини ? е в тая тема си изложих мнението за те витамини http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=322774

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Недоспиване?
    Много седене пред компа?
    Недояждане?
    Липса на витамини и полезни хранителни вещества на организъма ти тоест непълноценно хранене??
    Обездвижаване?
    Анемия ?

Зарежи Центрум-а.Яж много плодове за да си набавиш нужните витамини.
    На много неща може да се дължи това замайване.Излез на чист въздух и се поразходи.Ако продължава още 2-3 дена можеш да се консултираш с ОПЛ-то си да ти пусне едни изследвания за всеки случай.
    Успех!

Пролетна умора, всички са се вманиачили на тема центрум :О пийте си го но излзиайте на разходки на чист въздух тичайте хранете се редовно спете редовно и в нормални часове мислете позитивно върху проблемите и не се притеснявайте излишно всичко е комплексно не е просто защото не ядем. Седмица искарах само на вода и се чувствах добре проблема не винаги е във витамините и хранителните вещества може да има и нещо което те тревожи в живота ти, което не си осъзнала че ти влияе по този начин ...

Обичай не този, който ти казва
    "Обичам те", а този, който те пита
    "Обичаш ли ме"!

http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си