- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моите страхове...
Здравейте![]()
Имам страшно труден период зад гърба си, някой от вас знаят историята, а за другите накратко - имах си сериозен приятел 2 години почти, много се обичахме, но трябваше да се разделим, защото родителите му са против връзката ни.Бях наистина в депресия, която продължи към месец.След това си отворих очите и видях, че съм правила всичко за него и покрай това съм зарязала всякакви забавления.Това е миналото..
Преди седмица-две се регистрирах в сайт за запознанства, но просто ей така /пс - не съм в България и по-често хората тук са сериозни ако търсят нещо, а не е само лиготия/.И по принцип никога не си давам мсн-а на хора без снимки.Този път съм го направила.След като видях, че имам непознато момче в листа си му писах, приказвахме си към 3 часа и си допаднахме супер много.
Миналият ден излезнахме . . и вчера пак... и тръгнахме и се радвам, защото е мил и добър и ме прави УЖАСНО щастлива.Още от сега ми дава някой неща, които бившият беше забравил да ми дава.
Стана много дълго и за това ще привършвам . . проблема е следния - мисля, че почти се влюбвам, а ме е страх.Изгубила съм доверието си във ВСЕКИ един мъж. . постоянно ме е страх, че и с този ще се случи нещо и ще ме зареже.Май няма точен съвет, който да можете да ми дадете, но . . въпроса е да си позволя ли да се влюбя?Нуждая се от това, връща ми живота . . но може пак да се разочаровам.Та да се впусна ли в авантюра пък да става каквото ще?
Мерси предварително, на всички прочели![]()
Така или иначе все някога ще започнеш нова връзка и все някога (най-вероятн) тя ще приключи и (може би) пак ще изпиташ тази депресия,която изпитваше през изминалия месец.
Извод:Щом ти е хубаво с това момче - действай пък да става,каквото е писаноЗнаеш ли пък ... Може с него нещата да са по-хубави,от колкото с предишния ти приятел
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Дано . . въпроса е да си позволя ли да се влюбя?Ако не опиташ с това мом4е няма как да разбереш какво би излязло.Да наистина после може да боли,но поне ще си изживяла и хубавите моменти.А и ти сама каза 4е ти връща живота.Не можеш цял живот в страх.
Успех!!Надявам се мом4ето да не те разо4арова и да сте много щастливи![]()
Виж сега, страх те е - окауОнзи не е бил първият, нито последният, който ще те зареже.
Всяка една връзка, независимо приятелска, любовна, по бизнес, винаги завършва по кофти начин и за двете страни. Цаката е да съумееш да се радваш и да изживееш всички хубави моменти, които ще насъдят у теб. А краят винаги идва... краят, който е неизбежен за всяко едно начало.
Какъв е смисълът да се виждаш с това момче и отвътре да те гризе, че не можеш да му се довериш и че ще те зареже? Хем още не сте заедно, хем ти е кофти. Виждаш ли?-Проблемът е в теб. Просто се отпускай незабавно () и се радвай на живота..
Загърби страха и се отдай на любовта. Сама казваш,че ти е хубаво с новото момче, не виждам причина да не му се довериш. Не трябва страха от загубата да ти прече да играеш,да опиташ.. Много по добре е след време да се питаш 'защо го направих?' от колкото 'какво щеше да стане ако бях го направила?'. Да, вярно е, че няма вечни неща и края идва винаги.. но това не значи, че трябва да стоиш сама цял живот от страх да не те наранят. Току виж пък излезе нещо много по-добро и от предишната ти връзка. Съдбата си знае работата.![]()
Singin' dont worry about a thing..
cuz' every little thing gonna be allright!!
Няма смисъл да те е страх, защото така или иначе, както се изказаха няколко човека по-горе, всичко си има край. Ей, живота не може да е винаги розов, защото ако няма разочарования и болка, няма да се радваме толкова много на хубавите неща случващи се около нас. За това не му мисли, ми зарязвай този страх и се отдай на щастието.![]()
Леле много ви благодаря!!!!!Точно това беше нещото ,което имах нужда да чуя![]()
Ще се оставя по течението пък ще видим колко време ще съм щастлива /надявам се дългичко/
)
ПС - тъкмо получих супер мил смс от него =)
Леле наистина съм ви ужасно благодарна.Супер сигурна съм, че ще сгреша ако не покажа това, което наистина чувствам. Мерси, мерси и пак мерси!![]()
Не можеш контролираш чувствата си. Ако се влюбиш, то просто ще се случи. Не се отдръпвай и не се страхувай.
Имаше една поговорка: Никгоа не губиш, когато показваш чувствата си, губиш, когато ги криеш... Помисли си![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Хвърляй се смело с главата напред Ели и греби с пълни шепиНе възпирай чувствата си и изпитвай това което ти идва отвътре защото все пак нали това им е хубавото...че са некотролеруеми пък и кой знае...може той да е точния за теб но никога няма да разбереш ако се отдадеш на страховете си
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
+1Първоначално написано от ivcheto0o
Мисля, че не можеш да контролираш чувствата си.![]()
Просто аз
Давай, няма по-хубава тръпка от тази. Но си имай едно на ум.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не всички сме безчувствени загубеняци.Първоначално написано от DevilWish
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Ти сама казваш,че се нуждаеш от товаПървоначално написано от DevilWish
Няма защо да превръщаш една разбита връзка в такъв страх и недоверие към срещуположния пол. Всички сме имали такива приключили връзки,разбити сърца и тем подобни , но изводът е,че всичко преминава , а животът си тече и не чака никого да се накани ..
Така,че му се отдавай
и как успя да се влюбиш за 3 часа и 2 дена ? и как успя да разбереш ко ти дава и ко не![]()
![]()
If I played you like a toy?
Ще си позволя да коментирам, макар и да не те познавам. Та... моята мисъл е, че ако човек не опитва нещо, в което за вбъдеще ще има радост или мъка, то след като не е опитал няма да има нито радост, нито мъка. Дано си ме разбрала. А ако не си ще се опитам да дообясня. Имах в предвид, че за да я има радостта в живота, неизбежно е да я има и мъката. Иначе животът няма да е интересен. Успех![]()
Хората се влюбват от пръв поглед, ти какво говориш . .Първоначално написано от buuu
![]()
И какво ми дава естествено, че виждам.Всеки случай е по-загрижен и идва по-често макар и уморен и тн от бившият ми приятел в последните месеци от връзката ниТака че преценила съм
![]()
Та както ме посъветвахте ще се отдам на чувствата си, но няма да му ги показвам много, защото ме е страх да не му стана безинтересна..