Здравейте
Имам страшно труден период зад гърба си, някой от вас знаят историята, а за другите накратко - имах си сериозен приятел 2 години почти, много се обичахме, но трябваше да се разделим, защото родителите му са против връзката ни.Бях наистина в депресия, която продължи към месец.След това си отворих очите и видях, че съм правила всичко за него и покрай това съм зарязала всякакви забавления.Това е миналото..
Преди седмица-две се регистрирах в сайт за запознанства, но просто ей така /пс - не съм в България и по-често хората тук са сериозни ако търсят нещо, а не е само лиготия/.И по принцип никога не си давам мсн-а на хора без снимки.Този път съм го направила.След като видях, че имам непознато момче в листа си му писах, приказвахме си към 3 часа и си допаднахме супер много.
Миналият ден излезнахме . . и вчера пак... и тръгнахме и се радвам, защото е мил и добър и ме прави УЖАСНО щастлива.Още от сега ми дава някой неща, които бившият беше забравил да ми дава.
Стана много дълго и за това ще привършвам . . проблема е следния - мисля, че почти се влюбвам, а ме е страх.Изгубила съм доверието си във ВСЕКИ един мъж. . постоянно ме е страх, че и с този ще се случи нещо и ще ме зареже.Май няма точен съвет, който да можете да ми дадете, но . . въпроса е да си позволя ли да се влюбя?Нуждая се от това, връща ми живота . . но може пак да се разочаровам.Та да се впусна ли в авантюра пък да става каквото ще?
Мерси предварително, на всички прочели