.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

С коя програма е правен клипа?

http://vbox7.com/play:2f0143d3 .. Наскоро попаднах на него и много ми хареса как е станал.. При опита ми да попитам авторката му получих само поздрави отправени към майка ми.. .. Ако някой може да ми помогне благодаря предварително
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Клипа не мога да бъда сигурен с каква програма е правен, но може да се направи абсолютно същия с програмката "Sony Vegas movie studio", обаче трябва много добре да работиш с нея и да си поиграеш с "keyframes" и тяхната подредба, продължателност и т.н. Не е много просто, но ако се занимаваш достатъчно време всичко ще стане 1:1 с въпросното клипче. В интернет можеш да намериш множество видео уроци (повечето са на английски разбира се), но с малко повече търпение и тренировки ще разбереш как става всяко едно действие!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Клипа не мога да бъда сигурен с каква програма е правен, но може да се направи абсолютно същия с програмката "Sony Vegas movie studio", обаче трябва много добре да работиш с нея и да си поиграеш с "keyframes" и тяхната подредба, продължателност и т.н. Не е много просто, но ако се занимаваш достатъчно време всичко ще стане 1:1 с въпросното клипче. В интернет можеш да намериш множество видео уроци (повечето са на английски разбира се), но с малко повече търпение и тренировки ще разбереш как става всяко едно действие!
    doomkiller ами... не е с сони вегас аз специално се занимавам с такива програми и програмата е proshow producer надявам се да съм била полезна
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мерсии адски много
    Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
    Обичам те , винаги двама..до края
    беэ теб да живея не зная..!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!

Цитирай Първоначално написано от JoNsS
    Мерсии адски много
    За нищо
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си