Здравейте,и честит ви трети март на всички суфорумци тука моят въпрос е главно за приятели и да питам дали аз греша или не:
Когато съм на училище нали всичко е 6 нито ме мислят за някои идот нито някои зубър но има и случеи когато се възползват аз помагам а после като търся няма такова насреща въпреки това имам така 3-4 приятели дето са различни и са сериозни макар и днешните момичета да не търсят такива.
Но най вече ми е интересно че с един приятел които има няма живвем на 2 крачки познаваме се от близо 7 години а той секи път като го поканя да излезем все избира игрите или се прави че има някаква работа а като ми се убади заебавам всичко за да му помогна буквално.(преди не беше така смисъл излизахме карахме колела, и просто почвам да си мисял че проблема е във мене.)
Естествено, че проблема е в теб.
Ти допускаш това да се случи, хората виждат, че може да се възползват от теб и го правят.![]()
+Естествено, че проблема е в теб.
Ти допускаш това да се случи, хората виждат, че може да се възползват от теб и го правят. Smile![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз мисля ,че проблема не е в теб..
И аз имам такъв приятел,но просто неми пука и вече той за да ме търси......
Просто остави го за 1-2 седмици нему обръщай много внимание,и той ще почне да те търси от личен опит ти казвам..![]()
++Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Определено не се оставай да се възползват оттеб, защото ще си поравят с теб каквтото си поискат. Катокто в товя случай ти винаги намираш време за приятеля ти, а той за теб не може. Той знае, че си свободен по всяко време за него и за това не си прави труда да си оставя повее свободно време за теб. Когато си иска тогава излиза с теб.Първоначално написано от KumchoValcho
Определно ще те потърси. Като види, че не му обръщаш внимание ще му стане криво и ще те потърси.Първоначално написано от xkorem