.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Приятели

Приятели

Здравейте,и честит ви трети март на всички суфорумци тука моят въпрос е главно за приятели и да питам дали аз греша или не:
    Когато съм на училище нали всичко е 6 нито ме мислят за някои идот нито някои зубър но има и случеи когато се възползват аз помагам а после като търся няма такова насреща въпреки това имам така 3-4 приятели дето са различни и са сериозни макар и днешните момичета да не търсят такива.
    Но най вече ми е интересно че с един приятел които има няма живвем на 2 крачки познаваме се от близо 7 години а той секи път като го поканя да излезем все избира игрите или се прави че има някаква работа а като ми се убади заебавам всичко за да му помогна буквално.(преди не беше така смисъл излизахме карахме колела, и просто почвам да си мисял че проблема е във мене.)

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Естествено, че проблема е в теб.
    Ти допускаш това да се случи, хората виждат, че може да се възползват от теб и го правят.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ти допускаш това да се случи, хората виждат, че може да се възползват от теб и го правят. Smile
    +
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

fwafa

Аз мисля ,че проблема не е в теб..
    И аз имам такъв приятел,но просто неми пука и вече той за да ме търси......
    Просто остави го за 1-2 седмици нему обръщай много внимание,и той ще почне да те търси от личен опит ти казвам..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ти допускаш това да се случи, хората виждат, че може да се възползват от теб и го правят. Smile
    +
    ++

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ти допускаш това да се случи, хората виждат, че може да се възползват от теб и го правят.
    Определено не се оставай да се възползват оттеб, защото ще си поравят с теб каквтото си поискат. Катокто в товя случай ти винаги намираш време за приятеля ти, а той за теб не може. Той знае, че си свободен по всяко време за него и за това не си прави труда да си оставя повее свободно време за теб. Когато си иска тогава излиза с теб.

Цитирай Първоначално написано от xkorem
    Аз мисля ,че проблема не е в теб..
    И аз имам такъв приятел,но просто неми пука и вече той за да ме търси......
    Просто остави го за 1-2 седмици нему обръщай много внимание,и той ще почне да те търси от личен опит ти казвам..
    Определно ще те потърси. Като види, че не му обръщаш внимание ще му стане криво и ще те потърси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си