Преди всичко ще ти кажа 1 голямо "ОБИЧАМ ТЕ!!!!" ...мдаа,наистина съм голяма късметлийка,след като имам теб! Благодаря ти за всичко,което си направил за мен,за това,че беше до мен в трудни моменти,че ме подкрепяш във всичко,че ме караш да се чувствам най-щастливото момиче на този свят!!! Знай,че винаги ще те лодкрепям и ще ти давам всичко!! Раздавам ти се на 100% ...мнеее на 101% ^^ Не знам,дали някой някога те е обичал или ще те обича толкова силно...много се съмнявам.
Ти си повече от перфектен..дори това звучи твърде слабо!Както като характер,така и визия! (тази усмивка...човек убивам да я гледам цял ден! ) Ти ми даваш наистина много! Ти ми вдъхваш сили да се справям с трудностите! Каквото и да стане... колко и да ме нараниш без да искаш—никога не си го правил и знам че няма да го направиш)... пак ще бъда с теб и няма да се разделим! Никога няма да ти се разсърдя..1-во защото няма да ми дадеш повод,за да го направя и 2-ро защото просто не мога!! Обожавам това огромно сърце,което бие в теб!
Обичам те,мъник!!!!