- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за Пробните изпити - 7 клас..
Здравейте !!
Искам този месец да отида на пробни изпити по математика и БЕЛ..И някъде бях чела,че пробните изпити са по-трудни от истинските изпити - наистина така ли е ?..![]()
Който вече е кандидатствал и е ходил на пробни изпити,моля да каже мнението си тук![]()
И да ви попитам - кога са пробните изпити по БЕЛ и Математика - Русе![]()
Като цяло - може ли да ми дадете малко инфо за тези изпити![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Когато бях в седми клас (сега съм 10. клас) бях много сигурен в знанията си по БЕЛ, нищо че в даскало 'учителката' ми казваше, че едва съм за 4 . Не ходих на изпит по БЕЛ и имах над 5,50 . Математиката беше изцяло друга история, затова и реших да отида. Аз съм от малък град, затова ходих в един от големите за пробен изпит, който се заплащаше (съжелявам, но не помня цената). Беше малко преди истинските изпити, някъде към месец преди това, ако си спомням правилно (може и повече да е било) . Аз ходих с една съученичка, ама бяхме в различни стаи и си беше съвсем като на истинския изпит при нас, всмисъл изобщо не се подсказваше или нещо такова. Когато излязоха резултатите много се притесних, защото не го бях взел, тоест имах 2 oO . На изпита за кандидатстването имах 3,679.Първоначално написано от SmilezZz
Не мога да ти кажа кой е бил по-труден, защото оттогава мина доста време, а и аз не бях добър по Математика. В рамките на месец доста се амбицирах (или притесних е по-правилното) и бая зор си дадох. Може да е било от това, а може и от ученето да съм си дигнал успеха, не знам.
Съветът ми е да не се притесняваш от оценката, която ще получиш на изпита. Отиваш да видиш как е атмосферата и да се пробваш, ако резултатите не ти харесат, това само ще те амбицира повече да положиш повече усилия в оставащото време, ако пък са добри си кажи, че изпита може да е по-труден и продължавай да учиш : ) !
По-лесни са. ..
1 - защото са на материала взет до тук
2 - задачите са подобни, но все пак на истинския са по гадни![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз като бях на пробен преди години по математика теста ми се стори по труден - имах само 50 точки от сто възможни ;д Иначе по български беше по - лесен- нямаше преразказ и самите въпроси не бяха толкова подвеждащи.
пробните са по-трудни от истинските .. поне аз така знам .. иначе и аз съм 7ми клас и ходих на 20 и 21 на пробните ..
със сигурност пробните са по-трудни =)![]()
И аз съм останала с впечатлението,че са по-трудни от истинския изпит...Все пак не може на всички пробни да имам 2ки и накрая на реалния изпит да имам 4 и половина...Няма как да стане тва..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Министерството прави пробните по-трудни за да види на какво ниво сме и да се ориентират какви неща да дадат на същинския изпит.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Да,аз също мисля,че пробните са доста по-трудни,но не се знае какво могат да измислят
WTF?Първоначално написано от ameli
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Определено са по-трудни. Както и олимпиадите. Аз на пробни не съм ходила, но истинския изпит беше лесен. Смъкнаха и баловете по училищата. Моя изпит по Математика миналата година беше адски труден, тъй като някой задачи, дори не ги бях виждала. Но все пак и на уроци не бях ходила, норално. Въпреки това, пробните изпити са по трудни.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
добремм .. първия пробен изпит за мен беше в началото на февруари. той беше на материала взет до момента (формули, фигури, ъгли и т.н.) другата седмица ще ми е втория пробен - той ще включва симетрали, триъгълници ... нещата взети този месец + предишнитеПървоначално написано от LoveRetroMusic
сега разбра ли ..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Зависи къде ходиш ( при коя фирма например ). "По- амбициозните" фирми дават по- трудни тестове, отколкото са в действителност. Аз плащах по 7 лв за изпит. Обикновено изкарвах 4.90 по Математика и 5.50 по БЕЛ. На изпитите имах над 5.40 по Мат и над 5.80 по БЕЛ. Задължително отиди, пробните изпити помагат![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Когато бях 7-ми клас (сега 9-ти) ходих на всички пробни изпити. Първо имахме от училището два пробни :
- Математика
- Бел
След това МГ-то в града ни организира всяка година 2 пробни по математика - и на 2-та отидох, а таксата - 5 лева. По БЕЛ беше каквото очаквах, там нямах затруднения. (говоря за изпита на министерството), по математика обаче ми се стори по-труден от пробния. Лично според мен пробните по математика са по-лесни от същинския. Въпреки всичко - отиди, тъкмо виждаш какво е, няма нищо нереално.![]()
Едно от полезните неща на пробните е това,че свикваш с обстановката.На мен лично доста кофти ми действат тези сериозно неща по олимпиади като анонимност,пъхане на листчета в пликове и постоянно притеснение да не объркаш проклетата процедура.По пробните опне свикваш да си на изпит.
А за трудността-аз пък мисля,че са годе-долу еднакви...
Благодаря на всички за отговорите..Златни сте
![]()
Но иначе някой знае ли кога са пробните изпити..Става въпрос за Русе![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥