.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не знам какво да правяя :((((((

Значи проблема ми е следния : от два месеца съм в нов клас и много харесвам един мой съученик...знам че и той ме харесва,но др момичета от класа го ревнуват и не му дават да припарва до мен.Щом се доближи идва някоя от тях и почна уж да го прегръща и да му казва колко го обича! Наскоро бяхме на един купон с него и той цяла вече ми пускаше тайно ръце..няколко пъти се опитахме да се усамотим,но все идваше някоя от тях.Накрая той се опита да ме целуне а аз знаех че ще дойдат (както и стана) и се дръпнах.Той явно ми се е обидил и вече не общува с мен.... даже не ми казва здравей в клас а аз умирам за него...Някакви идеи как да си го върна? Няколко пъти се опитах да говоря с него,но ме отрязва с предтекст че има работа сега или неговите приятелки не му дават

Защо си се дръпнала? Кво ако ви видят? Нормално е да се е обидил след като си го одрязала така. Пробвай да говориш с него, докато не те изслуша но без да ставаш нахална. Ако толкова все ти бяга му пиши в скайп това което каза на нас.
    Singin' dont worry about a thing..
    cuz' every little thing gonna be allright!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Остави го.Нима искаш такъв, на който живота му е контролиран от стадо ревниви кучки?Не му тичай зад дупето

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Кото си се дръпнала си е помислил,4е не изпитваш същото.Поговорете,друг на4ин няма или ти отиди и го целуни без да ти пука коя какво щяла да каже

Поговорете друг начин няма.Той сега си мисли,че нямаш чувства към него.Успех!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от veri313131
    Поговорете друг начин няма.Той сега си мисли,че нямаш чувства към него.Успех!
    Подкрепям
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Кото си се дръпнала си е помислил,4е не изпитваш същото.Поговорете,друг на4ин няма или ти отиди и го целуни без да ти пука коя какво щяла да каже

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Повече от фен
    Той се опита да те целуне, твой ред е.
    Отиди и го целуни пред тях. Нека умрат от яд!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Найстина - защо му се дръпна?! ... Какво ти пука, че тая или оная ревнувала .... Момчето си е твое - нали и двамата се харесвате .. И на него не би трябвало да му пука особено, че на "Пенка" от класа не й се нравело .. Ай сиктир, бе ........
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

дам.. и аз съм напълно съгласна с ivcheto0o
    особено за последното
    Живей един път, но както трябва
    cлънцето няма цяла вечност да те радва.
    Граби със шепи, обичай всеки
    kраят не тежи, ако дните ти са леки.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Държи се като дете,не си му дала целувка и веднага се цупи...ако изпитва нещо към теб надали щеше да се откаже толкова лесно от теб немислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Държи се като дете,не си му дала целувка и веднага се цупи...ако изпитва нещо към теб надали щеше да се откаже толкова лесно от теб немислиш ли?
    най вероятно,защото днеска като се опитах да му обесня защо съм се одръпнала и че причината не е в това че не го харесвам, първо се направи на ударен и каза че бил пиян,а после явно е разказал на приятелките си и ми смееха и подмятаха някакви шегички цял ден... Но сама съм си виновна...

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Ебати и аз искам така да идват и да ме прегръщат ама има само 1хубава от нашия клас ...

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Остави го.Нима искаш такъв, на който живота му е контролиран от стадо ревниви кучки?Не му тичай зад дупето
    -- Кратко ясно и точно си го казал/а.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен
    Кифленски истории...

Първото което е има много лесен начин да ги разкараш тия, съответно да ги разкараТЕ ако го искате и двамата
    И второто кво ти пука, че са щели да дойдат целуни го, сран ли те е ? Леле.. Е заради такива неоринтирани като тебе страдат хората оО Не конкретизирам за пола ти Това да си неориентиран е човешко качество, не само на един от двата пола. Със здраве

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    напиши му бележка,че ще го чакаш след дск някъде и че не приемаш отказ,дай му бележката и той като я прочете ще отиде на тва място,според мен той е решил,чe не го харесваш и за тва се държи така с теб,абе чудя се,как може да ти пука,дали някоя ще отиде при него или някви такива,аз ако съм пред всички ще го целуна и няма да ми пука
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

мн идеи ми минаха през ума, но когато прочетах следната част от последния ти пост се чудя какво мислиш още:

а после явно е разказал на приятелките си и ми смееха и подмятаха някакви шегички цял ден... Но сама съм си виновна....

Не ти ли е ясно колко държи на теб щом те прави за смях.. или просто е с лапешки акъл и 'не приема откази' и е решил, че трябва да се гаври с теб... хубаво си помисли {}{}
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си