- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай името на следващия!
ми не
Силвия
Не
Радослав?
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Не![]()
Светозар?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Не
Портокал ?
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Нее
Мартин?
Не
Мария?
не ,иванопроизводно еПървоначално написано от Monnie
![]()
Ханзаде Ивричик ?
Не
Анелия..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не
Стела?
Не
Лоренцо?
Не![]()
Ванеса ??
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!