.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104
    аз живея в къща така,че съм си като на село в общи линии
    ще започна с мойта любов :P казва се Бети,мини пинчер е /колкото една обувка с номер 40 / и сега на 14април направи 8г. малко е побеляла,но това е от възраста,а ето я и нея :
    http://img682.imageshack.us/img682/9486/myloversun.jpg
    отделно на двора си имаме оградено местенце и там имаме :
    4 кокошки,1 петле,2 пауна /божеее като разбрах нашите колко пари са дали за тях направо лошо ми стана / ,около 20-30 бели гълаба /нз с точност,щото постоянно се раждат нови и нови..../ и 2 костенурки за съжаление имам снимка само на костенурките докато правят с**с /то зат'ва съм ги и снимала де / ето ги:
    http://img186.imageshack.us/img186/5919/bo0m0033.jpg
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Аз пък имам (отскоро вече две) кускумрийки, които си ги гледам в голям кафез по принцип, но когато се задържа вкъщи за повече време ги пускам да попрехвърчат насам-натам. Голямо пеене пеят иначе сутрин в 5.30, чувам ги чак в моята стая. А сега и откакто са две... такава любов му удрят, то не е пощене, не е целуване. ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Аз пък имам (отскоро вече две) кускумрийки, които си ги гледам в голям кафез по принцип, но когато се задържа вкъщи за повече време ги пускам да попрехвърчат насам-натам. Голямо пеене пеят иначе сутрин в 5.30, чувам ги чак в моята стая. А сега и откакто са две... такава любов му удрят, то не е пощене, не е целуване. ((:
    Мен за т'ва много ме е страх да си взема пилета. Красиви са, радват окото, но не знам какво мога да им причиня в някоя махмурлийска сутрин ако са се разпяли.

Град
    Stamboliiski
    имам кокер на година и два месеца,много бели ми прави,но не мога да спра да го обичам.Също е и цирково куче ,защото знае над 20 номера
    Няма лоши животни,има глупави хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си