.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Мисля,че имам булимия..

Здравейте!
    Бих искала да ми дадете съвет.Значи положението ми е такова.. Мисля си,че имам булимия.. Винаги съм обичала шоколада и сладките неща.. като по-малка бях пухкава(но не дебела) и след това си станах нормална уж.. смисъл всички ми казват така,че съм идеални килограми, 165см на 48 кг съм,преди месец бях 165 на 54-55,обаче се депресирвам постоянно за най-малкото нещо,мога от нищото да зарева,срам ме е понякога да говоря с хората,защото си мисля,че съм прасе и постоянно се тъпча със сладки неща,след това съжалявам и повръщам всичко,обаче повръщам 3-4 пъти на седмица,все пак се контролирам донякъде,изхвърлям храната в нас,за да няма... Какво да направя? Понякога много се измъчвам и рева с часове ... и никога не се чувствамдобре,винаги си мисля,че всеки,който ме погледне се отвръщава от мене,защото съм дебела.. и мразя и да излизам навън.Искам да спре това нещо.

Супер фен Аватара на zoreto
    спи да се комплексираш и се захвани с нещо,от което наистина ще имаш полза- СПОРТ

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Съвсем сериозно го казвам - ПСИХИАТЪР!

По-добре сега. След като успяваш да осъзнаеш като проблем, не би трябвало да се притесняваш да потърсиш помощ от специалист. Отивай на такъв и по-добре сега, докато още не си станала скелет и не ти се е превърнало слабеенето в тотална мания.

Успех.

Е психиатъра е вариант но от последните които ти остават ако не успееш да се справиш с проблема (((= пред който стоиш може да пробваш да хапваш по малко сладко да се храниш здравословно плодове в тях има достатъчно глюкоза за организма и мозъкът зеленчуци и нещо не до там калорично, излез разходи се в парка потичай спри почини си после пак потичай ще видиш как ще те гледат с интерес мъжете. Поговори с приятели сподели на тях какво те мъчи ще видиш че ще те подкрепят и ще видиш че те харесват. Не си внушавай подобни неща че си дебела не се вкарвай в подобни коловози, разбирания и идеали за телосложение (((= А относно психотерапевта тъйкато не мисля че имаш нужда от медикаменти (= няма нищо лошо да се консултираш много спортисти, професионалисти и обикновенни хора се консултират с тях всички сме човешки същества и няма нищо срамно както казаха вече в това и в емоциите които изпитваме ) Не сме богове а прото хора (((: Лек и спокоен ден от мен дано съм бил от полза

Обичай не този, който ти казва
    "Обичам те", а този, който те пита
    "Обичаш ли ме"!

http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Изхвърляш храната вкъщи за да няма... това е тъпо-вашите купуват храна а ти я хвърляш.. По-добре им кажи да не ти взимат сладки неща ами само плодове и продукти за готвене на манджи.Храни се пълноценно и спортувай!!!
    Но това че повръщаш и се страхуваш да общуваш с хората защото мислиш че се отвръщават от теб е много лошо.Най-добре първо се консултирай със специалист- психиатър.Успех и не се притеснявай-колкото по-рано вземеш мерки толкова по-малка е опасността от задълбочаване на проблема.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Мисля,че имам булимия..

Цитирай Първоначално написано от herassmant
    Здравейте!
    Бих искала да ми дадете съвет.Значи положението ми е такова.. Мисля си,че имам булимия.. Винаги съм обичала шоколада и сладките неща.. като по-малка бях пухкава(но не дебела) и след това си станах нормална уж.. смисъл всички ми казват така,че съм идеални килограми, 165см на 48 кг съм,преди месец бях 165 на 54-55,обаче се депресирвам постоянно за най-малкото нещо,мога от нищото да зарева,срам ме е понякога да говоря с хората,защото си мисля,че съм прасе и постоянно се тъпча със сладки неща,след това съжалявам и повръщам всичко,обаче повръщам 3-4 пъти на седмица,все пак се контролирам донякъде,изхвърлям храната в нас,за да няма... Какво да направя? Понякога много се измъчвам и рева с часове ... и никога не се чувствамдобре,винаги си мисля,че всеки,който ме погледне се отвръщава от мене,защото съм дебела.. и мразя и да излизам навън.Искам да спре това нещо.
    ВЪЗРАСТ?! той пола sic

бе Дете, ей сега дядката batkodoki ще си хапне яко два "дядо коледа" на половин цена от щоколаддддд

давай тел на Татко ти и да те "поправим " може и с бой!

хмм ти как го виждаш това?

ако не го виждаш НИКАК - ПСИХИАТЪР!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си