.
Отговор в тема
Страница 6 от 28 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 678
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Секс от неделя на обяд. Орални ласки за последно преди има-няма половин час

Град
    Sofia
    Ми като дата незнам ма кат се замисля има 2 месеца май, щото преди месец се разделих с мойта... иначе последния ми контакт с жена беше "орална ласка" на 14.02 т.г. след това непомня...

май че повече от 2 седмици освен тва сутринта ми дойде, така че няма да е скоро

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От 2 дни Но утре идва моя човек

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    20 минутки

от миналата сряда ........
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

от час - два

девствениче..

все така от сряда ....
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

вече 5 месеца ... това е наказание

ехеее едва от миналата сряда

Голям фен Аватара на Callisto
    От неделя...някой ще ме убие ли?
    Днес уж трябваше да се виждам с гаджето, но дядо му умря и утре ще го погребват. ...очертава се до петъка без секс, но го разбирам. И на мен ще ми е гадно, ако някой мой близък почине и, ако ще и 1 година мога да издържа без секс, ако се наложи и бих го направила, понеже го обичам.

Dosta vreme stana m*mka my
    Това, че срещу теб е най-добрият не значи - "не мога''

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    от час - два

от миналата седмица четвъртък ще откача.. ще се побъркам ужасно трудно е не знам какво да правя може би да се изчукам с краставица ?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От 5 мин

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    От неделя...някой ще ме убие ли?
    Днес уж трябваше да се виждам с гаджето, но дядо му умря и утре ще го погребват. ...очертава се до петъка без секс, но го разбирам. И на мен ще ми е гадно, ако някой мой близък почине и, ако ще и 1 година мога да издържа без секс, ако се наложи и бих го направила, понеже го обичам.
    Корекция!
    Днес ненадейно гаджето цъфна на вратата ми, но аз не си бях у нас. Дойде при мен в парка, разхождахме се, пихме биричка и правихме секс до преди 30мин.

Град
    million miles away (:
    2 месеца.. И не съм на зор. Научих се да оценявам някои много други красиви неща от живота... Като пеенето на птичките .. Цветът на небето..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

не че имам нещо против де ама не мога да разбера тея дето пишат примерно преди половин час или по-малко вие какво като свършите и сядате пред компа малко ми е чудно,защо правите така няма ли някви ласки,гушкане след това :Д

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    не че имам нещо против де ама не мога да разбера тея дето пишат примерно преди половин час или по-малко вие какво като свършите и сядате пред компа малко ми е чудно,защо правите така няма ли някви ласки,гушкане след това :Д
    иначе по темата 4 месеца скъсах с гаджето и не сам намерила подходящ
    Има, разбира се. Само, че не живея у нас и съм под час. И гледам възможно най-бързо да се прибера след забавленията
    По темата - от снощи.

8 дни и направо вече не издържаммм
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    2 или 3 седмици не съм много сигурен...направо ми се еба майката...остана ми само надеждата тоя петък или събота някоя уроспия да върже

Мега фен Аватара на Biskfitka
    От неделя..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си