- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От колко време НЕ сте правили секс?
От снощи вечерта... и май цяла седмица ще я карам на сухо : (
It's too late...
От снощи![]()
от 1 седмица![]()
Веднъж казах на моя - "Не е честно вие мъжете да можете винаги да правите секс, а ние жените да имаме 5 дена, в които не можем," и той ми каза "Ако съдим по тебе ..."Първоначално написано от krem4et0
![]()
Няма к'во да те спират женските работи :P
от два дена
Kristiyana
^ И моят ми каза, че с бившите си, с които е пробвал в менструация, ги е боляло. Учудих се, не разбирам защо боли. Мен никога не ме е боляло.
Макар че се цапаме малко и т.н. е вид разнообразие и ми харесва идеята. :P
То тва е да си жена, разчиташ всички възможни начини за изразяване на "в мензис съм"Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Неща от рода на боли ме главата, корема, кофти ми е, лошо ми е, вие ми се свят... ясно ама тва първоначално не схванах че за цикъл иде реч![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
^Виж, ако ще те успокои .. и аз първоначално се замислих.
2 дена
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Аз пък веднага схванахПървоначално написано от kremen4eto
. Нямам против секса по време на менструация ама не винаги е хубаво. Понякога просто не ми е комфортно. Когато обаче съм в настроение е направо УАУ
.
Иначе по темата : от преди малко![]()
^^
Русичко съм, затова сигурно :P
Slun4ice, ти сутрин, вечер, аа започвам да завиждам :P
Не съм го правила много пъти по време на менструация, но винаги е било в последните дни, което означава 3-4 дни без секс (което за нас е много). Затова и имам само страхотни спомени от секса в менструация. :P
Еми възползвам се че любимия е тука щото от утре та чак до петък няма да го има.
^^
Е, лошо. Аз от снощи не съм, ама пак доста ми се иска. :P
Първоначално написано от NiksSsSs
заинтересовани сме![]()
![]()
![]()
Ще Те СкЪсАм Бе, МоМчЕ..!! ;рр ;д
от 14 години![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !