- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- No гадже?
Здр.![]()
Аз не съм някъф голям фешанец/газар,от яките хора/,ама не съм и някъф обит без никво самочуствие. В моето дъскало има нали мацки ама 50% са заети, 30% са свободни и 20% са с мустак или с по 1 веждаТея свободните обаче движат с газарите, където аз не мога да се впиша. Искам да си намеря мацка ама ако отида там и кажа нешо на някоя ще почнат едни базици до 12 клас няма да ме оставят намира
Дайте някакви съвети как да се приспособя към готините и да си намеря найсетне жинЪ.
![]()
Не се променяй. Не се бутай никъде. Жените ще те оценят някой ден и сами ще дойдат при тебПотърпи още малко.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
жинЪ? понеже тази лигаво написана дума ме дразни и няма да споделя скъпоценния си отговор с теб![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Абе, както и да го въртиш си говориш точно като тия фешан гАзАрЧеТа с "голямото" самочувствие.
По темата - седни си на Д-то и поработи над себе си. За жИни имаш време.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Готина си! Искаш ли да излеземПървоначално написано от gabi7u
Ако ти бях казъл:
Кефиш мъ шта скъсам! щеше ли да излезеш с мен? :P
Първоначално написано от ivail0oto94
![]()
![]()
Може и да се съгласи да знаеш ..
![]()
но гаже, евридей парти уит литъл кypвс
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Готина съм да.![]()
Понеже питаш така учтиво и си свободен, няма как да ти откажа шлЯдък.![]()
ама ако ми кажеш 'Кефиш мъ шта скъсам!' ш'ма късаш само насън![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Яко избиваш комплекси, брат.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
NO ГАДЖЕ -> ТУ ПАРТС -> САМТАЙМС ЛЮН, САМТАЙМС УИН!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не го схванах,но няма значениеПървоначално написано от clockwork
![]()
Впиши се към газарите или фани някоя от 20-те процента и я обръсни.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
купи си буквар, пишеш много неграмотно. колкото и да не ти се вярва, жените обичат мъже с акъл, а по правописа ти съде, че при теб е дефицит. нищо лично
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
ъъъ на колко си?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Ебати сайта за запознанства брат![]()
![]()
Порастни.
Singin' dont worry about a thing..
cuz' every little thing gonna be allright!!
Тъй, тъй... не знам дали да ти говоря нормално, или как? Това е някакъв странен диалект, който ползваш. Не знам дали ще ме разбереш ако не го напиша като теб... както и да е. Пиша ти двойка за правопис и тройка за смисъл.Първоначално написано от ivail0oto94
Въпросът ти, както го разбрах, е: Нямал съм гадже до сега, момичетата не ми обръщат внимание, как да променя това?
Поправи ме, ако греша.
На прост въпрос, прост отговор: Момичетата няма и да ти обърнат внимание, не си мисли, че на другите така отгоре им идва, валят момичета от ляво и дясно да ги заговарят и зарибяват, това не е така. Ако не си готов да се изправиш пред едно момиче и да се направиш на глупак, никой няма да ти обърне внимание. Трябва да привлечеш вниманието с нещо, не се случва просто така. Ако почнеш много да го мислиш и изпускаш всеки път момента, може само да съжаляваш. Никой не му пука какво на кой е казал и кой как се е изложил, пука ти само на теб. Ако спреш да се притесняваш какво някой мисли за теб е много по лесно. Отиваш запознаваш се, праиш се на идиот не се получава, 1-2 дена се чустваш яко тъпо и след това ти минава. Един път така, два пъти така и на десетия вземе, че стане. Това е най-лесния начин. Забрави си срама просто не ти трябва.
И нека силата бъде с теб
П.С. - сега видях к'во си писал на gabi7u... Ролф т'ва е вокалистката на Paramore (говоря за аватара) идиоте, хубава си вика![]()
Ти пък да не живееш само в даскалото? Това не е единственото място с жени..
Бъди себе си ,не се опитвай да приличаш на някого или да се правиш на такъв какъвто не си.
Нужно ли е да е момиче от даскало ..![]()
След като търсят това, което не си не се променяй само заради тях .. намери си момиче, което ще те хареса такъв какъвто си!!!
Баси надутия шеметПървоначално написано от ivail0oto94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- жинЪ МАЛЕЕЕЕ ще ма умориш
![]()
![]()
![]()
.С сълзи са смях кат четох темата
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
аз ти пиша 6 за парвописПървоначално написано от thefreak
и 6 за смисъл![]()
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!