.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: No гадже?

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Виж ся, фифти - фифти... Самтаймс Люн, Самтаймс УИН!!!
    ПТ- Играй смело, не се променяй, бъди себе си! нещата ще се наредят, живота ти се струва къс, но всъщност е абсолютно обратното, за всичко си има време и времеееее... пий, пуши, забавлявай се тя сама ще дойде
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Не , не , нее спука ме от смяхх
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Не се променяй. Не се бутай никъде. Жените ще те оценят някой ден и сами ще дойдат при теб Потърпи още малко.
    Точно. Но ще чака доста, а не малко..
    Има много критерии, по които трябва да се дискутира..
    Кой е казъл, че трябва да имаш гадже от твоето даскало?

Тръгни гол...ако имаш кво да покажеш се ш намериш някоя да ти се върже...или фани някоя за путката...
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Виж ся, фифти - фифти... Самтаймс Люн, Самтаймс УИН!!!
    ПТ- Играй смело, не се променяй, бъди себе си! нещата ще се наредят, живота ти се струва къс, но всъщност е абсолютно обратното, за всичко си има време и времеееее... пий, пуши, забавлявай се тя сама ще дойде
    Съгласна
    Самтаймс Люн, Самтаймс УИН!!!

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    NO ГАДЖЕ -> ТУ ПАРТС -> САМТАЙМС ЛЮН, САМТАЙМС УИН!
    да!да!да!
    да, това не е шегааааа
    Живота е такъв, какъвто е!

Аз ти препоръчвам да си вземеш някоя от ония с мустаците - мноо са страстни ((От опит знам))

А иначе: ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ЦЕЛИЯ СВЯТ УМИРА ДА СИ ИМА ГАДЖЕ?!?!?!?! Хора! Не разбирате ли колко е яко да си сингъл?! Сваляш се, с който ти падне, приятели от другия пол, колкото искаш, никой не те ревнува и не ти държи сметка... Рай!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Аз ти препоръчвам да си вземеш някоя от ония с мустаците - мноо са страстни ((От опит знам))

А иначе: ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ЦЕЛИЯ СВЯТ УМИРА ДА СИ ИМА ГАДЖЕ?!?!?!?! Хора! Не разбирате ли колко е яко да си сингъл?! Сваляш се, с който ти падне, приятели от другия пол, колкото искаш, никой не те ревнува и не ти държи сметка... Рай!
    Държиш се като разгонена кучка...лепват ти прякор жиголо..изпадаш в очите на хората..ебаси,кво по-яко от тва
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Marshall Mathers

Момиченценценцен от твоето училище не си хващай! Или тя ще ти доскочее или ти на нея (по-вероятно) по-бързо. Загледай се за някоя приятелка на твой приятел. Така става най-лесно. Без да се срамуваш му казваш! После почваш с комплиментите.Колкото по-оригинален комплимент толкова по-бързо и лесно ще станат нещата. Успех!

wtf..

tfa e ebahti skapaniq sait trudih se 1000 4asa da napi6a edna tema,i teq bezmoza4ni moderatori ili admini ili kakvito sa e taka mi q iztriha...ne podozirah 4e ste tolko zadrusteni pone 1 pat ostanah s vpe4atlenie 4e saita e hubav...uvi- smurdi pove4e ot zele v bidon...
    nikoi ne ostava devstven...jivota go slaga na vsekigo, rano ili kusno )) ...

Град
    Некъде из Сливен

Re: wtf..

Цитирай Първоначално написано от allucard14
    tfa e ebahti skapaniq sait trudih se 1000 4asa da napi6a edna tema,i teq bezmoza4ni moderatori ili admini ili kakvito sa e taka mi q iztriha...ne podozirah 4e ste tolko zadrusteni pone 1 pat ostanah s vpe4atlenie 4e saita e hubav...uvi- smurdi pove4e ot zele v bidon...
    А както ти беше казано 100 пъти - никой не го интересува, че твоя софтуер не поддържа кирилизатор. Това е български сайт и писането на български език е задължително ! От там нататък проблема е твой и ако толкова искаш някой в тоя според теб "шибан" сайт да ти помогне си намери компютър, от който можеш да пишеш на кирилица !
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

хАЬХАуьхаУЬХах

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от clockwork
    но гаже, евридей парти уит литъл кypвс
    Кирилицата Из Нот Дет

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Цитирай Първоначално написано от Eliii

Държиш се като разгонена кучка...лепват ти прякор жиголо..изпадаш в очите на хората..ебаси,кво по-яко от тва
    Ми, дааа...
    1. Далеч по-добре е да се хванеш с някой дрисльо, той да те лъже, че те обича безкрайно много (( )), после да те оправи и да те зареже, а ти да рониш сълзи за него и да си режеш вените или да се бесиш в името на любовта.
    2. Живея, както на мен ми харесва и не ми дреме за мнението на другите.
    3. Излез от филма!! Нищо не е като по Дисни ченъл, кака

П.С: Съжалявам за спама - не се сдържах
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на dead_princess
    Такъв като тебе никога няма да погледна дори

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не се променяй. Не се бутай никъде. Жените ще те оценят някой ден и сами ще дойдат при теб Потърпи още малко.
    +1

и се научи да пишеш, защото не знам дали си "фешанец" ама със сигурност си неграмотен
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    +1

и се научи да пишеш, защото не знам дали си "фешанец" ама със сигурност си неграмотен
    +1

+
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

ххх

пич не им се връзваи на базиците стани по отворен просто промени стила си на обличане стани по модерен не фе6ан ли там както им викаш просто се обличаи прилично не некъв смъкнат или такова излушваи момичетата заговаряи ги даже и да не връзват и накрая ще хванеш някоя мадама дори и да не е мис бг хващтаи които подбира ...... така че трупаи опит с всякви половината в тоя саит за залухари от сякаде и пишат някви тъпотии че чак дразнат ще намериш гадже времето учи на всичко

йес вее

оффф божее..ми недей да ходиш като ще те базикат
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Абе всяка тема една и съща.. кво се спичате толкоз.. Кажи си :"аз съм най готиния" и go ...

Bon Jovi - Always

Попринцип бих написЪл нещу смислено разбираш ли ма или не ма разбираш ако не ма разбираш ша ти обеснЪ. НО в този случай нямам как да се здАржа и да напиша някоя така да се каже простотия.

Та да попитам автора а бе брат от кое село си..

А ако говориш така с момиче можеш само да си мечтаеш да е с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си