- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- No гадже?
Виж ся, фифти - фифти... Самтаймс Люн, Самтаймс УИН!!!
ПТ- Играй смело, не се променяй, бъди себе си! нещата ще се наредят, живота ти се струва къс, но всъщност е абсолютно обратното, за всичко си има време и времеееее... пий, пуши, забавлявай сетя сама ще дойде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Не , не , нее спука ме от смяхх
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Точно. Но ще чака доста, а не малко..Първоначално написано от YouDontKnowMe
Има много критерии, по които трябва да се дискутира..
Кой е казъл, че трябва да имаш гадже от твоето даскало?![]()
Тръгни гол...ако имаш кво да покажеш се ш намериш някоя да ти се върже...или фани някоя за путката...![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от NeENormalen
Съгласна
Самтаймс Люн, Самтаймс УИН!!!![]()
да, това не е шегаааааПървоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Аз ти препоръчвам да си вземеш някоя от ония с мустаците - мноо са страстни![]()
((От опит знам))
А иначе: ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ЦЕЛИЯ СВЯТ УМИРА ДА СИ ИМА ГАДЖЕ?!?!?!?! Хора! Не разбирате ли колко е яко да си сингъл?! Сваляш се, с който ти падне, приятели от другия пол, колкото искаш, никой не те ревнува и не ти държи сметка... Рай!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Държиш се като разгонена кучка...лепват ти прякор жиголо..изпадаш в очите на хората..ебаси,кво по-яко от тваПървоначално написано от Eliii
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Момиченценценцен от твоето училище не си хващай! Или тя ще ти доскочее или ти на нея (по-вероятно) по-бързо. Загледай се за някоя приятелка на твой приятел. Така става най-лесно. Без да се срамуваш му казваш! После почваш с комплиментите.Колкото по-оригинален комплимент толкова по-бързо и лесно ще станат нещата.Успех!
tfa e ebahti skapaniq sait trudih se 1000 4asa da napi6a edna tema,i teq bezmoza4ni moderatori ili admini ili kakvito sa e taka mi q iztriha...ne podozirah 4e ste tolko zadrusteni pone 1 pat ostanah s vpe4atlenie 4e saita e hubav...uvi- smurdi pove4e ot zele v bidon...![]()
nikoi ne ostava devstven...jivota go slaga na vsekigo, rano ili kusno)) ...
А както ти беше казано 100 пъти - никой не го интересува, че твоя софтуер не поддържа кирилизатор. Това е български сайт и писането на български език е задължително ! От там нататък проблема е твой и ако толкова искаш някой в тоя според теб "шибан" сайт да ти помогне си намери компютър, от който можеш да пишеш на кирилица !Първоначално написано от allucard14
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
хАЬХАуьхаУЬХахПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
Кирилицата Из Нот ДетПървоначално написано от clockwork
![]()
![]()
Ми, дааа...Първоначално написано от xPafx
1. Далеч по-добре е да се хванеш с някой дрисльо, той да те лъже, че те обича безкрайно много (()), после да те оправи и да те зареже, а ти да рониш сълзи за него и да си режеш вените или да се бесиш в името на любовта.
2. Живея, както на мен ми харесва и не ми дреме за мнението на другите.
3. Излез от филма!! Нищо не е като по Дисни ченъл, кака![]()
П.С: Съжалявам за спама - не се сдържах![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
+1Първоначално написано от YouDontKnowMe
и се научи да пишеш, защото не знам дали си "фешанец" ама със сигурност си неграмотен
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
+Първоначално написано от YouDontKnowMe
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
пич не им се връзваи на базиците стани по отворен просто промени стила си на обличане стани по модерен не фе6ан ли там както им викаш просто се обличаи прилично не некъв смъкнат или такова излушваи момичетата заговаряи ги даже и да не връзват и накрая ще хванеш някоя мадама дори и да не е мис бг хващтаи които подбира ...... така че трупаи опит с всякви половината в тоя саит за залухари от сякаде и пишат някви тъпотии че чак дразнат ще намериш гадже времето учи на всичко
йес вееПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оффф божее..ми недей да ходиш като ще те базикат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Абе всяка тема една и съща.. кво се спичате толкоз.. Кажи си :"аз съм най готиния" и go ...
Попринцип бих написЪл нещу смислено разбираш ли ма или не ма разбираш ако не ма разбираш ша ти обеснЪ. НО в този случай нямам как да се здАржа и да напиша някоя така да се каже простотия.
Та да попитам автора а бе брат от кое село си..![]()
А ако говориш така с момиче можеш само да си мечтаеш да е с теб.![]()
![]()