- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- No гадже?
Първоначално написано от ivail0oto94
Тъй, тъй... не знам дали да ти говоря нормално, или как? Това е някакъв странен диалект, който ползваш. Не знам дали ще ме разбереш ако не го напиша като теб... както и да е. Пиша ти двойка за правопис и тройка за смисъл.Първоначално написано от ivail0oto94
Въпросът ти, както го разбрах, е: Нямал съм гадже до сега, момичетата не ми обръщат внимание, как да променя това?
Поправи ме, ако греша.
На прост въпрос, прост отговор: Момичетата няма и да ти обърнат внимание, не си мисли, че на другите така отгоре им идва, валят момичета от ляво и дясно да ги заговарят и зарибяват, това не е така. Ако не си готов да се изправиш пред едно момиче и да се направиш на глупак, никой няма да ти обърне внимание. Трябва да привлечеш вниманието с нещо, не се случва просто така. Ако почнеш много да го мислиш и изпускаш всеки път момента, може само да съжаляваш. Никой не му пука какво на кой е казал и кой как се е изложил, пука ти само на теб. Ако спреш да се притесняваш какво някой мисли за теб е много по лесно. Отиваш запознаваш се, праиш се на идиот не се получава, 1-2 дена се чустваш яко тъпо и след това ти минава. Един път така, два пъти така и на десетия вземе, че стане. Това е най-лесния начин. Забрави си срама просто не ти трябва.