.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен

голям порблем..

ох.. първо ще започна с това, че не съм комплексарка пиша само истината..

дебела съм.. е може иб не точно дебела а 'леко пълничка" всички се преструват, че нищо не забелязват и ми се подмазват, но аз го виждам.. просто опитвала съм какви ли не диети, но все излиза нещо (рожден ден,имен ден.. ) Не искам да коментирам годините, защото ще кажете гледай си детството, но .. не е лесно

ПП тренирам лека атлетика, спринтьорка, но не помага

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Колко кила си и колко си висока ?
    От колко време тренираш лека атлетика ??? [!]

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Отиди на фитнес, ще ти направят програма, и виж дали има някакъв резултат.Незнам чакай и други мнения

Супер фен
    ам срам ме е да кажа но..

1,57.. 56 кила

относно тренировките.. от почти година (миналата година май)

Имах 1 съученичка, която меко казано си беше дебела/4-6 клас/...Видях я тази година /8клас/ И не можах да я позная, без паласки, със стегнато тяло...Питах я как, а тя ми каза, че е ходила по какви ли не диетолози, но не помагали и за това се отказала и накрая сама отслабнала...И може би нещо от рода на гледай си детството и спортувай е добре, защото през пубертета всичко се променя, както от слаб можеш да станеш дебел, и обратното :P Просто спортувай :]

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    ам срам ме е да кажа но..

1,57.. 56 кила

относно тренировките.. от почти година (миналата година май)
    виж.. ти си спринтьорка
    Съответно мускулната маса ти е доста(на краката главно).
    Няма за какво да се притесняваш тъй като мускулите тежат повече от сланините.Тежестта ти е от мускулната маса.

Също.. поздравявам те за готиния спорт който тренираш.И аз тренирам същото.

Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен
    Благодаря ви, че ме карате да се усмихна..

До части е от мусколната маса, но си имам и сланинки.. правих какви ли не диети, по седмици (най-много месец) но нe става и не става..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Бас че си на 11- 12- 13 мах.

Отново: С ДИЕТИ НЕ СЕ ОТСЛАБВА! Диетата е хранителен режим, при това здравословен. Диетите прочистват организма моментно. Главно изгубеното тегло е вода, не мазнини. Пък и В ПУБЕРТЕТА НЕ се пазят диети, увреждат стомаха и самата перисталтика на червата. Тренирай си, спорта помага за поддържане на фигурата. И стига мрънкоти по форумите, че си дебела. Всички имат подкожна мазнина, така ти е устроено тялото.

А откъде, викаш, знаеш, че теглото ти не е от костите ти и от мускулната маса? ...

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Благодаря ви, че ме карате да се усмихна..

До части е от мусколната маса, ноа си имам и сланинки.. правих какви ли не диети, по седмици (най-много месец) но ен става и не става..

остави ги тези диети- най-много да си докараш някоя беля на главата.Виждам ,че спотруваш- продължавай,може само да не ядеш мазни храни като чипс и роднините му , а сладко си набавяй повече от плодове ,но може и шоколад да ядеш все пак при такова натоварване надали ще попречи.
    Аз също те поздравявам,че си избрала спорта ,пред това да седиш у вас и да цъкаш по цял ден на компютъра

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Нали ги знаеш тия боклучета от Топ Шоп ? Не мился че имаш от нужда от диети и др такива глупости.НЕ ти трябва много за да имаш хубаво тяло.Отиди във фитнеса.Отиваш на бягащата пътека и слагаш някъф вибрираш колан.

Ще има ефект !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си