- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разстояние?!
Искам да ми дадете съвет как да постъпя..
Ходя с едно момче от 1 месец.Страхотно се чувствам като сме заедно,не бях изпитвала това чувство повече от година.Но той сега е 12 клас и след няколко месеца иска да ходи да учи извън града.Неска си говорихме и той ме остави да избера-дали сега да се разделим докато още не се е получило нищо сериозно между нас или да продължим да ходим докато той замине.само дето тогава ще е много по-трудно и за двама ни да се разделим.. сега не знам какво да избера.. за 1 месец се привързах към него както и той към мен и не знам сега ли е по-добре да сложим край,макар че сме в едно дск и имаме заедно часове и постоянно ще се виждаме.. Моля ви,помогнете..Според вас кое е най-правилното решение.. не мога да реша самичка...![]()
А защо няма вариант да останете заедно и след като замине?![]()
I don`t care .. ;] ..
Няма ли начин ?Първоначално написано от sunshinepp
бе то сиг има ама трябва мн силна воля...
Обичам те,Антонио!!!!
Останете заедно.Ако чувствата ви прерастнат в нещо повече и ако си имате доверие ще останете заедно,на колкото и км да сте един от друг.Това ще стимулира и теб да учиш и да отидеш при него.Има вариянт през времето,в което не сте заедно да се срещнете с други хора,може да е нещо мимолетно,задоволяване на нужди и т.н.,но може и да намериш човека,който ще е с теб във всеки смисъл на думата....
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Бъдете заедно.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Останете заедно,съдбата си знае работата (;.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
благодаря за светите.. но снощи говорихме той ми каза че не искал да са връща често , за това реших да не сме заедно,но пак ще си излизаме и ще поддържаме отношениям пък ако ни е писано да сме заедно по-нататък,ще се случи![]()
Съжалявам ....Първоначално написано от kari7yy
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Моя съвет е да продължите д асте заедно докато замине,а за след това съдбата си знае работата.Изживеите си връзката и хубавите моменти без да мислите 4е след х месеца няма да сте заедно.
откажи се от неготва е най-добрия избор според мен
Be yourself !
Ще си намериш друг. "Малко" са момчета на тоя свят...
По-добре останете заедно, не е чак толкова трудно. Аз вече 7 месеца се справям с разстоянието Бургас - София![]()
мерси.. утре пак ще говоря с него.. и аз мисля тези последни месеци да сме заедно пък после каквото стане...
Първоначално написано от nasty_f
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
благодаря за светите.. но снощи говорихме той ми каза че не искал да са връща често , за това реших да не сме заедно,но пак ще си излизаме и ще поддържаме отношениям пък ако ни е писано да сме заедно по-нататък,ще се случи
ти си знаииш най-добрее ..! ! !![]()
Ти сама го каза, ако ви е писано да сте заедно, то ще се случиПървоначално написано от kari7yy
Каквото и да стане не съжалявай за нищо
![]()
ах много съм съгласна. Съдбата верно си знае работата.Първоначално написано от balu4ka
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
Останете заедно засега..Опитайте любовта от разстояние - но наистина е трудна..Но пък ако си имате доверие и се обичате,всичко ще бъде наред
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако се обичате ще намерите начин да сте заедно и като замине
Просто аз
Останете си заедно и после ако той си намери някоя по - добра от теб... тогава ще е края... :P не се притеснявай позната ми е тази ситуация![]()
абе бахти тъпото, слушай --> ще си идва за weekend-а и ще си се чушкате ! Толко ли е трудно ? Сега има и друго .. той там може да пръц пръц други момичета ама нали и теб щи е кеф бреПървоначално написано от kari7yy
хм хм ? И ще "се обичате"
! Така че , ако нямаш симпатии към др момче, оставаи с това, чакаш ПЕТЪК за *уя и тва е момичее
ако не , разделяте се , фащъш някое др момче и готово.. и някое дето не е 12ти клас
![]()
![]()
![]()
Имаш още поне 6 месеца с него. Не мисли за тези неща още от сега.
Знаеш ли колко неща може да се случат за 6 месеца?
Реши в последния момент.
Ако прецениш, че това е човека за тебе, че имате бъдеще заедно, че си струва да стискаш зъби, останете заедно. Ако и без това ти е дотегнало от него - разкарай го. Като минат няколко месеца които сте прекарали в разстояние пак си направи равносметка много ли ти е зле и можеш ли да продължаваш така.