- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново наранена и отново простих.Докога?
Здравейте пак съм аз...Вчера бях при приятеля ми в тях и му разглеждах снимките и видях едни снимки от един купон дето аз не исках да отида и купана беше у тях,там е работата,че снимките които видях много ме нараниха една от тях беше той с една негова приятелка в кревата под завивките и са се гушнали имаше и други подобни,незнам какво да си мисля той ми каза,че нямало къде да спи и тя го викнала да спи при нея и нищо не били правили.Незнам дали да му вярвам,но дори факта,че са в едно легло и са гушнати не е ли достатачензамислям се след като той не може да ми прости,че съм си чатила с някъв си,аз трябва ли да му простя това...
BTW Те с това момиче преди са ходили,както се казва старата любов ръжда не хваща...и веднъж като бяхме скарани той и беше говорил,че я обича,че не му пука за мен и подобни,това беше отдавна де...Той казва,че му е най-добрата приятелка,обаче не мисля,че това са приятелски отношения...
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Не, не трябва.
Чела съм ти историите... защо му прощаваш всичко? Защо се унижаваш до такава степен? Остави го да се развива... ти продължи напред.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мисля, че не става въпрос за " аз направих това, а той онова..сега да му простя ли . . "
Става въпрос за това, че ти му нямаш доверие.. Да! Може би ти е станало гадно , но мисля че ако го погледнеш в очите и го попиташ защо и той отново ти даде същия отговор също толкова красноречиво, няма да се чудиш дали да прощаваш . .
Помисли известно време и реши сама дали да вярваш или не![]()
Така бих постъъпила аз
Опа след като видях горния пост .. ще ти прочета другите теми и пак ще коментирам
След кратък прочит на останалите тии теми мнението ми се променя рязко![]()
След всичко това, което е ставало мисля че е време да теглиш чертата , да го оставиш и да започнеш на ново ..![]()
Не виждам смисъл да продължавате . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Явно го обичаш. Това е проклятието на този, който обича - знае какво трябва да направи, а не може... Ще му прощаваш, докато успее да превърне и последната капка обич у теб в болка и разочарование. После ще го оставиш. Едно от основните неща, на които се крепи една връзка е доверието. При вас то е вече сериозно разклатено...
Не съм чела предишни твой теми но от другите мнения мисля че той не се държи по начина, по който заслужаваш...знаеш ли когато човек обича прощава и прощава-да няма лошо да простиш всички сме хора и грешим,но помисли колко повече може да те нарани и го остави докато е рано.
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Този път не му прощавай.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
по скоро ти се развивай - остави него да се връща в миналото....тоест де с е ретардва...Първоначално написано от onestar
инече съм съгласен с мнението.
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Как може да му простиш това особено след като има и история с това момиче ? Това е грубо просташко и тотално неуважително към теб,ще ходи да се гушка и спи с няква в едно легло...Толкова ли го обичаш или толкова нямаш себеуважение ? Което и да е от 2-те зарежи го тоя не заслужава нищо бахти боклука честно![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Остави го да осъзнае, че в тази връзка не само ти трябва да правиш компромиси. Дръж се хладно - той трябва да усети, че е сгрешил. Ако не се получи - знаеш сама.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ами защо не му кажеш това което казваш на нас? За мен нещата които прави той не са редни ,даже изобщо не мисля че е редно да лежи гушнат в бивша приятелка на която е казвал че я обича докато е с теб а сега твърди че са приятели.. Има нещо гнило. Помисли си дали искаш да продължаваш така и дали занапред няма да стане по-лошо. Ти си знаеш.
ква връзка кат той като гледам си я върти на малкия пръст -.-Първоначално написано от Emilen
REGGAE BOOM <3
Без да съм чела предните ти истории ще ти кажа само едно - съмненията пораждат истини,а любовта ти пречи да видиш истината.Зарежи го преди да те е наранил още повече.Той не те уважава.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Съгласна съм, ще го оставиш и някак няма да ти пука толкова, вече ще си претръпнала... :/Първоначално написано от Emilen
не знам влюбен ли е още в старата си приятелка,но щом търси внимание у нея,значи е загубил интерес към теб,което значи че те приема за даденост...а това хич не е хубаво,ако ти е много трудно да го оставиш то отдръпни се малко от него да види,че може да те загуби
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Докато не спреш да го позволяваш.Първоначално написано от BuBuy
всичко си има граници не мислиш ли че вече прекаляваш с прощаването ?
опитай да продължиш напред така ще е най-добре за теб с времето всичко ще ти мине![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
остави го,според мен не си струва
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мога ли да попитам авторката кой набор е ? (хи-хи)
[[ нищо лично.. ))
А относно темата:
Остави го да осъзнае, че в тази връзка не само ти трябва да правиш компромиси. Дръж се хладно - той трябва да усети, че е сгрешил. Ако не се получи - знаеш сама.
От твойте теми разбрах че той само си играе с теб!Не му прощавай всичко мисля че не го заслужава,а и вече е свикнал че може да прави всичко и накрая да му се разминава!Пазкарвай го докато е време преди да те е наранил необратимо!!!
Ай сиктир!
прошката е хубаво нещо, но в твоя случай мисля, че не е трябвало да му прощаваш .. не заслужава
92 съмПървоначално написано от anyfany2
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...