.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Отново наранена и отново простих.Докога?

Здравейте пак съм аз...Вчера бях при приятеля ми в тях и му разглеждах снимките и видях едни снимки от един купон дето аз не исках да отида и купана беше у тях,там е работата,че снимките които видях много ме нараниха една от тях беше той с една негова приятелка в кревата под завивките и са се гушнали имаше и други подобни,незнам какво да си мисля той ми каза,че нямало къде да спи и тя го викнала да спи при нея и нищо не били правили.Незнам дали да му вярвам,но дори факта,че са в едно легло и са гушнати не е ли достатачен замислям се след като той не може да ми прости,че съм си чатила с някъв си,аз трябва ли да му простя това...
    BTW Те с това момиче преди са ходили,както се казва старата любов ръжда не хваща...и веднъж като бяхме скарани той и беше говорил,че я обича,че не му пука за мен и подобни,това беше отдавна де...Той казва,че му е най-добрата приятелка,обаче не мисля,че това са приятелски отношения...
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не, не трябва.

Чела съм ти историите... защо му прощаваш всичко? Защо се унижаваш до такава степен? Остави го да се развива... ти продължи напред.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Re: Отново наранена и отново простих.Докога?

Мисля, че не става въпрос за " аз направих това, а той онова..сега да му простя ли . . "
    Става въпрос за това, че ти му нямаш доверие.. Да! Може би ти е станало гадно , но мисля че ако го погледнеш в очите и го попиташ защо и той отново ти даде същия отговор също толкова красноречиво, няма да се чудиш дали да прощаваш . .
    Помисли известно време и реши сама дали да вярваш или не

Така бих постъъпила аз

Опа след като видях горния пост .. ще ти прочета другите теми и пак ще коментирам

След кратък прочит на останалите тии теми мнението ми се променя рязко
    След всичко това, което е ставало мисля че е време да теглиш чертата , да го оставиш и да започнеш на ново ..
    Не виждам смисъл да продължавате . .
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на Emilen
    Явно го обичаш. Това е проклятието на този, който обича - знае какво трябва да направи, а не може... Ще му прощаваш, докато успее да превърне и последната капка обич у теб в болка и разочарование. После ще го оставиш. Едно от основните неща, на които се крепи една връзка е доверието. При вас то е вече сериозно разклатено...

Не съм чела предишни твой теми но от другите мнения мисля че той не се държи по начина, по който заслужаваш...знаеш ли когато човек обича прощава и прощава-да няма лошо да простиш всички сме хора и грешим,но помисли колко повече може да те нарани и го остави докато е рано.
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Този път не му прощавай.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Не, не трябва.

Чела съм ти историите... защо му прощаваш всичко? Защо се унижаваш до такава степен? Остави го да се развива... ти продължи напред.
    по скоро ти се развивай - остави него да се връща в миналото....тоест де с е ретардва...
    инече съм съгласен с мнението.
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Как може да му простиш това особено след като има и история с това момиче ? Това е грубо просташко и тотално неуважително към теб,ще ходи да се гушка и спи с няква в едно легло...Толкова ли го обичаш или толкова нямаш себеуважение ? Което и да е от 2-те зарежи го тоя не заслужава нищо бахти боклука честно
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Остави го да осъзнае, че в тази връзка не само ти трябва да правиш компромиси. Дръж се хладно - той трябва да усети, че е сгрешил. Ако не се получи - знаеш сама.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Явно го обичаш. Това е проклятието на този, който обича - знае какво трябва да направи, а не може... Ще му прощаваш, докато успее да превърне и последната капка обич у теб в болка и разочарование. После ще го оставиш. Едно от основните неща, на които се крепи една връзка е доверието. При вас то е вече сериозно разклатено...
    +

ами защо не му кажеш това което казваш на нас? За мен нещата които прави той не са редни ,даже изобщо не мисля че е редно да лежи гушнат в бивша приятелка на която е казвал че я обича докато е с теб а сега твърди че са приятели.. Има нещо гнило. Помисли си дали искаш да продължаваш така и дали занапред няма да стане по-лошо. Ти си знаеш.

ква връзка кат той като гледам си я върти на малкия пръст -.-
    REGGAE BOOM <3

Без да съм чела предните ти истории ще ти кажа само едно - съмненията пораждат истини,а любовта ти пречи да видиш истината.Зарежи го преди да те е наранил още повече. Той не те уважава.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Ще му прощаваш, докато успее да превърне и последната капка обич у теб в болка и разочарование. После ще го оставиш.
    Съгласна съм, ще го оставиш и някак няма да ти пука толкова, вече ще си претръпнала... :/

не знам влюбен ли е още в старата си приятелка,но щом търси внимание у нея,значи е загубил интерес към теб,което значи че те приема за даденост...а това хич не е хубаво,ако ти е много трудно да го оставиш то отдръпни се малко от него да види,че може да те загуби
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен

Re: Отново наранена и отново простих.Докога?

Цитирай Първоначално написано от BuBuy
    Отново наранена и отново простих.Докога?
    Докато не спреш да го позволяваш.

всичко си има граници не мислиш ли че вече прекаляваш с прощаването ?
    опитай да продължиш напред така ще е най-добре за теб с времето всичко ще ти мине
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави го,според мен не си струва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    Мога ли да попитам авторката кой набор е ? (хи-хи)
    [[ нищо лично.. ))
    А относно темата:

Остави го да осъзнае, че в тази връзка не само ти трябва да правиш компромиси. Дръж се хладно - той трябва да усети, че е сгрешил. Ако не се получи - знаеш сама.

От твойте теми разбрах че той само си играе с теб!Не му прощавай всичко мисля че не го заслужава,а и вече е свикнал че може да прави всичко и накрая да му се разминава!Пазкарвай го докато е време преди да те е наранил необратимо!!!
    Ай сиктир!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    прошката е хубаво нещо, но в твоя случай мисля, че не е трябвало да му прощаваш .. не заслужава

Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Мога ли да попитам авторката кой набор е ? (хи-хи)
    [[ нищо лично.. ))
    А относно темата:

92 съм
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си