- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цветен гипс
Искам да попитам от къде мога да закупя от гипсовия бинт-пластмасовият гипс който служи за гипсиране![]()
![]()
Питам защото на баба ми и беше чупена ръката и не са и я наместили както трябва и сега трябва на ново, искам от този по модерния цветния гипс защото един познат който си беше счупил крака каза че със този гипс можеш да се къпеш и не задушава и е много по добър Моля ви помогнете![]()
![]()
![]()
1:Оправи си правописните грешки,едвам го разчетох
2:Докторите знаят това
3:Бягай да купиш
5: Успех от xkorem![]()
Не го купуцаш от някъде специално, просто преди да гипсират ръката на баба ти, казваш, че искаш от него и съответно си заплащаш на място м/у 50 и 100 лева горе-долу. Няма специална аптека или нещо такова. И да много по-добър е.![]()
аз мога да си намеря тези консумативи без пари само трябва да знам как се казват
моля?Първоначално написано от amk933
това в кой град е ?
защото не веднъж (за жалост) съм ползвала тези гипсове и се купуват от магазини за такива патерици, бастуни, неща да ти стягат киткатам глезена и т.н..не знам кой ги предлага по 50-100 лева..но ако не се лъжа са между 10-20лв. досега не бях чувала, че ти предлагат в болницата и от този гипс.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
пластмасов гипс..ти отиди в магазина и като кажеш гипс..или пластмасов ще те разберат.Първоначално написано от TheKiddd
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
^ Това не е да ти стяга китката и глезена, ами си е баш пластичен гипс. Това, което си купуваш от аптеката за 10-20 лв е съвсем друго...Няма нищо общо. За счупена ръка искаха 80 лв на майка ми за пластичен гипс. Но е много по-удобен - можеш да си се къпеш с него и не спарва...![]()
От Плевен съм и обиколих всички аптеки и никаде не намирам ако някой се наеме да ми закупи или знае от каде могат да се вземат да драсне едно ЛС и до колкото знам са чветни- сини червени и т.н.т по това се познават или се бъркам
имах предвид, че тези магазини продават И такива неща..знам много добре какво представлява гипса..не веднъж ми се е налагало да го ползвам.Точно си е пластмасов даПървоначално написано от amk933
..и се маха единствено с една машинка, която има ужасен звук ;дд.. и тези гипсове не се предлагат в аптека..а в магазини за консумативи и медицинска апаратура
Мале направо ми иде да те разцелувам утре ще видя а като го взема от такъв магазин в комплекта всичко ли си има???