Цитирай Първоначално написано от girlche
Цитирай Първоначално написано от xPafx
Цитирай Първоначално написано от Evellon
Янна , 13 години , Варна =)
с 2 'н' ли се пише? ОМГ
Да, тка се казвам
казваш се ти така...ай не се прави на инт
Мироо...аз се казвам Павлинннна Виоллла
Офф я си гледай раотата ве найш колко ми дреме на оная работа дето я няам , кво си мислиш за името ми и кво не ! Я си гледай работата и ме остави на мира, май наистина ти е дошло, бахти човека
колко пъти ш ми казваш да си гледам работата
ай въри изпуши 1 цигара
а пък и на мен кат ми дойде съм мила
Колкото пъти си искам уе
Ари отивай са заяждай с някой друг , щоту не си ми интересна , ясно ?!
Ти си баси интересната..човек да не ти каже личното си мнение...научи се да търпиш на критика...не всеки те харесва...не съм момче..не ме кефиш с тия изкуственни снимки и с тва твойто подмазване на всяко момче
А ти си мислиш,че всички те харесват ли уе О.о
я виж пак кво съм писала уа и тогаа ми говори как съм си написала името баси, на мно интересна ми се правиш! Писна ми от такива като тебе, имена ли не си чувала?! А ?! Сякаш твойто е прекрасно Критикуваш ме за името ми, тка ли ?! Аз ли съм виновна , че са ме кръстили с двойно 'Н' , аз ли ?! Мисли ме за квато си искаш, най-малко ме интересува кво мислиш точно ТИ за мен
Да си забелязала някъде да твардя,че всички ме харесват?
Аз знам,че много хора ме мислят за гадна просто щот не им спестявам това, което мисля за тях...и ти казах научи се да приемаш хорските критики
Колкот до името ти-изобщо не ми пука,ако искат и с 3 "н"-та да те кръстят
Не ми се прави на важна,щото просто речниковия ти запас е малко и не можеш да ме накараш да млъкна,прояви малко разум -замълчи си,не се излагай повече