.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Моята сложна история...

Ами има едно момче, което твърди, че ме обича, в смисъл за мен малко преувеличава, защото не сме говорили мн мн, че чак да ме обича..както и да е и той иска да бъдем нещо повече от приятели, но аз съм влюбена в бившето гадже на най-добрата ми приятелка, който ми е най-добър приятел на мен....С него няма как да се получат нещата, в различни градове сме, приятелката ми няма да ми прости ако тръгнем пък и не съм сиг че той изпитва достатъчно силни чувства към мен...Но той пък е най=страхотния човек, който познавам - умен, свестен, хубав....всичко събрано на едно...нямам думи просто да ви опиша възхищението си Но знам, че е невъзможно да стане нещо между нас...просто няма начин....А другото момче...за него нзн...той е по-голям с цели 4г. от мен (аз съм на 15, той на 19) и са ни различни инт, мисленето, начина на живот....Но пък мислях да му дам шанс....Чудя се има ли смисъл да тръгвам с него само за да забравя този, когото наистина обичам...

Мисля, че няма смисъл да използваш другото момче
    И сама можеш да забравиш умния и свестния. .
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не бъди с някого, към който не изпитваш нищо. Няма смисъл да се залъгвате взаимно.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

ht

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Не бъди с някого, към който не изпитваш нищо. Няма смисъл да се залъгвате взаимно.
    1+

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Кажи на момчето,което те харесва,че няма как да стане. Мек начин за това няма. С другото момче - разстоянието е вероятен фактор за неблагоприятстване. От друга страна описанието ти за него е доста добро - ако искаш опитай. Колкото до риятелката ти - ако ти се разсърди,защото си с бившото й гадже прави си равносметка каква приятелка имаш до себе си.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на nymphadora
    тва е като извадено от турско сериалче

Супер фен
    Ииии на третия ти братовчед по майчина линия съдеда харесва приятелакта ти и става един любовен пентаграм и всички заживявате нещастно и кратко(поради самоубийствата породени от невъзможната любов)

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма смисъл. По никакъв начин няма да ти помогне да си с някой, към когото не изпитваш чувства.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    +
    П.С. - мисля,че това 19годишното момче също писа наскоро една тема тук,точно за вас ...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

дори и да тръгнеш с друг няма да си щастлива и няма да направиш никого щастлив само ще си влошите взаимоотношенията по добре да си останете просто приятели и всички да продължите напред
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си