.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен
    Град
    <3

Въпроси за котките! ^^

*През какъв период от време се разгонват котките?
    *Ако една котка е разгонена и й се дадат хапчета след колко време пак ще се разгони?
    *Как се разбира дали е забременяла след любовните преживявания? ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на 4u6kazelena
    1) веднъж-два пъти годишно, моята за един месец три пъти, ама след това си е пушка цяла година
    2) не е добре, образуват им се кисти, ракови образувания и т. н., личен съвет - по-добре я кастрирай, иначе все едно и минава разгонването с хапче
    3) ми спира да мяука, да си вдига задницата, укротява се...
    - Мамо, мамо може ли да си взема бисквитка?
    - Да, бисквитките са на горната лавица.
    - Но, мамо, аз нямам ръце.
    - Без ръце няма бисквитка...

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Наистина не давай хапчета на котката ти.. Прочети в интернет какво пише за тях и ще се убедиш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 4u6kazelena
    2) не е добре, образуват им се кисти, ракови образувания и т. н., личен съвет - по-добре я кастрирай, иначе все едно и минава разгонването с хапче
    ...Минава й разгонването...
    Котката не е моя...но от нея се очакват котенца...поне така беше планирано...но преди няколко дни са й дали хапчета и казаха че можело след 10-20 дни пак да се разгони... та за това питах ама не съм сигурна...Пък и до колкото съм чела март месец им е нещо като пролетно разгонване... пфу...значи да минавам на план Б с морско свинче за сега ^^
    4XCOKИ

Има тема за животните...Създадена е за цел да не се пишан нови и нови теми...розровете се малко

Re: Въпроси за котките! ^^

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    *През какъв период от време се разгонват котките?
    *Ако една котка е разгонена и й се дадат хапчета след колко време пак ще се разгони?
    *Как се разбира дали е забременяла след любовните преживявания? ^^
    Сега да отговоря,понеже и аз имам писана...попринцип се разгонват есента и пролетта,но всякак котка различно.Хапчетат са вредни...Колко хапчета са и адени?Ако е едно няма да подейства и да спре разгонването изцяло...Води се на ветеринар ...За тези неща се пита вет,а не по форумите,но нали е махленска скачката не очаквам нищо по различно...Нали и моята е от такава скачка,щото в БГ нищо за развъдници не се знае Ако хората са съвестни ще заведат котката при вет ще им се обясни всичко и може да решат да не заплождат котката си ...

Мега фен
    Град
    <3
    Ама те точно това искат. Оо Да има котенца...не знам защо в последния момент и дадоха хапчета... Оо Даже и мъжкар кандидат има...За това питам дали след като са и дадени хапчета след тва може пак да се разгони... На почти 2 години е без няколко месеца ако е важно и до сега не е била с котарак...
    4XCOKИ

Град
    Roma, Italia
    Относно разгонването. Една позната даваше на котката си хапчета за разгонване.От тях получи странични реакции и се наложи да я кастрират.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си