.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Топче на пениса.Голяма болка.Помощ

Добър ден. Вчера ,след като се прибрах от училище /някъде към 20:00 / ,вечерях и седнах на компа. До тогава нямах никакви проблеми. Към 22:30 като си дигнах краката на бюрото(гледах филм и така ми е мн. удобно) усетих лека болка на пениса.Нe и обърнах никакво внимание и продължих да си гледам филма. После пак след околу час /май станах/ също ме заболя./Казах си "Аве к'во му става?Да не би да кашля??"/.Отидох до тоалетната ,нямаше му нищо/на приятелчето/.Попипах го малко и на едно място ме заболя много....

(Дано не възразявате да кача снимка от Paint-а)

Днеска сутринта ставам с доста голяма болка ,а мястото където ме болеше се подуло. Беше колкото оризово зърно ,а в момента е колкото бобено. Боли ме само когато го докосна или се претрие в бельото ми..От град Варна съм. Помощ

П.П. Преди да ме изпратите на лекар ,моля ако знаете какво е това ,да го споделите с мен .
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Топче на пениса.Голяма болка.Помощ

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Добър ден. Вчера ,след като се прибрах от училище /някъде към 20:00 / ,вечерях и седнах на компа. До тогава нямах никакви проблеми. Към 22:30 като си дигнах краката на бюрото(гледах филм и така ми е мн. удобно) усетих лека болка на пениса.Нe и обърнах никакво внимание и продължих да си гледам филма. После пак след околу час /май станах/ също ме заболя./Казах си "Аве к'во му става?Да не би да кашля??"/.Отидох до тоалетната ,нямаше му нищо/на приятелчето/.Попипах го малко и на едно място ме заболя много....

Днеска сутринта ставам с доста голяма болка ,а мястото където ме болеше се подуло. Беше колкото оризово зърно ,а в момента е колкото бобено. Боли ме само когато го докосна или се претрие в бельото ми..От град Варна съм. Помощ

П.П. Преди да ме изпратите на лекар ,моля ако знаете какво е това ,да го споделите с мен .
    тая тема ме испълва със смях, но да ти кажа честно това не е нещо често обичайно...
    и наистина само лекър може да ти помогне, по добре отиди при първа възможност да не стане сериозно, че познавам 1 дето му резаха мъжкия полов орган щото закъсня с ходенето при доктор....

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Топче на пениса.Голяма болка.Помощ

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs

тая тема ме испълва със смях, но да ти кажа честно това не е нещо често обичайно...
    и наистина само лекър може да ти помогне, по добре отиди при първа възможност да не стане сериозно, че познавам 1 дето му резаха мъжкия полов орган щото закъсня с ходенето при доктор....

Ако сте от Варна и имате подобен проблем , предлагам ви да отидете в поликниниката ,доло в ъгала в една стара сграда .Там при Специалист уролог Д-р Боян Лазаров.Мн е добър .Млад и кефи .Каза ,че това е било някакво възпаление в следвие на ........... (предположение) и изписа антибиотик и едно мазило.Аве страшен уролог.Ходиш при него,сядаш ,казваш к'во ти има ,той преглежда ,казва и обеснява на секундата.ПРЕПОРЪЧВАМ ГО !!!

П.П.Ако се срамувате ,страх ви е ,то срамутата и страхът няма да ви помогне в никакъв случай
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

А ти продължавай да спиш с мастии!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си