.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Сълзене на очите.

Здравейте,
    Някъде от 5-6 дена очите ми сълзят, когато не мигам около 15тина секунди.Това се получи след 3-4 дена игра на компютъра от към 20:00 часа до 4-5 сутринта и съответно недоспиване.От 2 дена не съм гледал ТВ и не съм пускал компютъра, но разликата не е голяма..Очите преди ми бяха бая подпухнали, а сега много малко.Моля за съвет.Да отида ли на лекар да ме прегледат?Или просто да си дам почивка около седмица или повече?

Повече от фен Аватара на Gllory
    Не стой повече толкова време на компютара ....
    почивай ..докъто не спре сълзенето
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Не стой повече толкова време на компютара ....
    почивай ..докъто не спре сълзенето
    +1 Толкова време на компа никак не е полезно почини си няколко дена, а след това намали времето за седене пред компа.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Сълзене на очите.

Цитирай Първоначално написано от Lucca
    Здравейте,
    Някъде от 5-6 дена очите ми сълзят, когато не мигам около 15тина секунди.Това се получи след 3-4 дена игра на компютъра от към 20:00 часа до 4-5 сутринта и съответно недоспиване.От 2 дена не съм гледал ТВ и не съм пускал компютъра, но разликата не е голяма..Очите преди ми бяха бая подпухнали, а сега много малко.Моля за съвет.Да отида ли на лекар да ме прегледат?Или просто да си дам почивка около седмица или повече?
    искам да послушаш дядя си Хаус в лицето на наше Смирение:

виж: ако трябва да избираш м/у 4ядрен процесор и супер Монитор - вземи второто!!!

изхвърли ТОЗИ монитор, който ползваш!
    инвестирай малко пари от неговата продажба или друго, но в нов качествено нов монитор!!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Напълно заслужено е сълзенето,толкова много време от такова близко разстояние,абе това игрите понякога са коварни..
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си