- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъже с какво телосложение харесвате
Слабо
Нормално
Атлетично
Назобан яко
![]()
задължително да е високккк !!![]()
![]()
It's better to burn out than to fade away...
много съм сигурен че ще преобладават дебелите...
Дебел, тлъст, гранясал, мазен.
И аз обичам дебелите мъже - топлят в зимните нощи, мекичи са, плюс това ти правят завет, когато се разхождате![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нормално телосложение с леко изразени мускули. Ръст - в границата 1.70-1.85. Естествено за всичко си има изключения.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
нямам идеал..на всякакви съм попадала- и по-пухкави и мн слаби и нормални и всички си ми харесвахане можеш да кажеш на сърцето какво да харесва..
(за мен са мн важни ръцете
)
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
да,и за мен тва е най-важното,щот аз съм си бая длъжкаПървоначално написано от Assya
![]()
мен ми харесват гърдите да са оформени,да не приличат на женски...другото няма значение
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Малко ли такива тъпи теми е ималоЗа търсачка май не си чувал/а
![]()
170-185 и аз щото иначе не върви аз да съм по-високата
атлетичен, с леко изразени мускули и никакви показани вени, направо се плаша като си стегнат ръцете някои
Плочки задължително да има. Още претенции:
- висок поне над 175см.
- стегнат,да има мускули. Не е нужно да са огромни,по средата най ме устройва. :P
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ммм... аз съм 1.72, та за предпочитане е той да е поне 1.75см.
Нямам никакви претенции относно плочки, мускули и пр.Нормално телосложение.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Айде да видим какво ще кажат за мен![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Момче съм и като визия ми харесват Атлетичните и "Назобаните яко"
Всяват повече респект куравите
Ако аз трябва да се приспадна към някои от тези груби то е
"Назобан яко"![]()
Малко реклама :P
Те ме Мен!
хем съм пухкав(не много) хем съм висок..., хем имам някой друг мускул(не много), и венички си имам, и белези![]()
![]()
ПТ- кефят ме момчетата, които са си такива както природата ги е създала...(бъди такъв, какъвто си!)
ХЕТЕРО СЪМ!!!
vsichkii, osven men, sa tupii !
Първоначално написано от Valento
респект към подписа ти![]()
If I played you like a toy?
Над 180см, широки рамене, дълги крака, хубаво изразено дупе. Да не е кльощав нито пък да има корем и да е дебел. Мускили не са ми важни. Искам само да има силни ръце, добре оформени крака и стегнато дупе. Приятеля ми е 1,86 и е 84кг и за мен си е перфектен.
Все ми е тая![]()
Имала съм и много слабо гадже,имала съм и много високо (1,90м.),имала съм и ниско (аз съм 1,65м.,а той да е бил с не повече от 5см. повече),имала съм и т.н. "перфектен приятел" (според мнението на повечето тук) с широки рамене,плочки,силни ръце,готин задник (а дори не спортуваше),а сегашния си ми е пухкавичък![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от NeENormalen
![]()
![]()
от всичко по малко
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Тъжно. Биреното ми шкембе е излязло от мода.