.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Помогнете ?!?

Значи доста отсъствах тази година сигорно към 200 извинени имам но днеска съм мн кофти кашлям хремав съм и .. не съм за даскало но наще ма карат да ходя щото много съм отсъствал и трябва да наваксвам какво да правя помогнете

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Отиди на даскало.Много ще ти се натрупа.Утре преди даскало отиди на лекар да ти даде нещо против кашлица и ако докторът прецени че трябва да си стоиш вкъщи ще ти даде бележка.

Повече от фен
    Ама като се запъхтя малку и почвам да кашлям пък в даскало сички дигат прахоляк викат няма да издържа и пък сме на 4-тия етаж и като съм болен като се качвам мн почвам да кашлям даже един път преди доста години повърнах ... а пък наще ма карат да ходя и немога да ги обедя

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Много ги обичам такива лигльовци като тебе. Училището ти е задължение, приеми го като такова. Не ми се вярва тея 200 извинени да са били от болести. Или отиваш, или държиш изпити по всички предмети, за да можеш да завършиш годината. И то на целия материал Your choice

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Помогнете ?!?

Цитирай Първоначално написано от kingkong23
    Значи доста отсъствах тази година сигорно към 200 извинени имам но днеска съм мн кофти кашлям хремав съм и .. не съм за даскало но наще ма карат да ходя щото много съм отсъствал и трябва да наваксвам какво да правя помогнете
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

(+ gsm на Татко ти, по възможност!)

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Ако всичките 200 неизвинени са от болест, не ходи на училище а направо при личния си лекар. Трябва ти нещо за имунитет- спортувай, храни се правилно, обличай се топло, пий витамини, рибено масло, яж чесън и мисля, че няма да имаш повече отсъствия по болест
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си