- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиада английски език-втори кръг
Е,какво направихте на втория кръг?Как ви се стори?Мислите ли,че ще се класирате нататък?На мен ми се струва малко невъзможно,тъй като олимпиадата си беше тежичка и просто не ми се вярва да имам 90 от 100.Все пак ми се ще да имам поне 80 точки...
А някой има ли отговорите, че в интернет намирам само самата олимпиада?
Не ми стигнаха 3 точки, за да се класирам. Много тъпо ми стана, като разбрах. 3 точки.
Ще е проблем ли, ако някой ми каже къде мога да намеря самата олимпиада?![]()
дам и аз търся самата олимпиада или диктовката...някой ако знае да постне линк.... Иначе определено няма да се класирам....никъкъв шанс да имам 90 точки....но и не мисля, че съм се справила мн зле... сравнително добре..
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
НЕДЕЙ да си мислиш така. Квото станало, станало. Винаги може по-добре, нали знаеш.Първоначално написано от MiseryBusiness
![]()
Иначе и мен ме съмнява малко да имам 90т.![]()
MiseryBusiness, ти от къде разбра колко имаш?
И може ли линк за олимпиадата?
Ооо, шит, объркала съм се - не знам - не се класирах за втория
АА за тая олимпиада съм бесен.Исках да ида,обаче понеже съм в немска паралелка и английски ни е втори език,никой не ни е казал за олимпиадата.И един ден като се сетих да питам госпожата,първия кръг беше минал![]()
Олимпиадата вчера я имаше в сайта на МОН, но явно са я махнали.Първоначално написано от gabi_94
Някой да има отговорите или да знае къде може да се намерят?
Мен ми се случи две поредни години. След това една година отидох и една се оспахПървоначално написано от someonerandom
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И на мен ми беше доста по-лесен!Първоначално написано от ThroughStruggle
Някой може ли да пусне линк към олимпиадата,че не мога да я намеря?![]()
Вие кой клас сте ?Че не знам какви са били диктовките за другите класове,но тази за 10ти беше доста дълга и като цяло тежичкаПървоначално написано от KumchoValcho
.Иначе,наистина,ако някой намери отговорите,да дава насам,че и аз не открих нищо...Конкретно ме интересува 10ти клас
.
Не знам на умни ли се правите или сте си, ама вторият кръг беше далеч от лесен. Като почнем от диктовката - Хари Потър! Толкова странни думи имаше, че и идея си нямам как съм ги изписалОт тестовете лесно ми беше онова с откриване на гршките в подчертаните думи/изрази в изреченията, другото доста го мъдрих.
Все пак ще видим. Надявам се да ги проверят тази седмица![]()