.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Колко време чакате автобуса, когато сте на спиркта

Случвало ли ви се е да изпускате някой автобус, тъй като е претъпкан и да чакате следващия и същевременно да закъснеете за даскало? Разкажете

При мен няколко пъти се е случвало, но закъснения не са ми писали

Не пътувам с автобус на училище, за щастие ми е на две крачки аз тръгвам и 20 или и 25 щот аз от 7.30 съм на училище
    Peace & Love

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    Не пътувам с автобус на училище, за щастие ми е на две крачки аз тръгвам и 20 или и 25 щот аз от 7.30 съм на училище
    +

Не пътувам за училище.

И аз близко много блико до даскалото, но тръгвам в 7.30 и 7.35 съм пред даскалото, за да мога да си поговоря със съученичките ми докато стане 7.45 да почне даскалото. Но иначе много пъти съм си изпускала рейс/тролей и съм засканявала за други места.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от magiiito

Град
    Пловдив
    приятелят ми ме кара и почти не пътувам вече с автобус,ама иначе 5-10 минутки максимум (:

пътувам с специален автобус, живея на 20км от даскало и ставам раничко в 05:30

Повече от фен Аватара на Melanie
    Отивам на даскало с кола и само се прибирам с автобуса. Ако е препълнен или някакъв много стар и не ми харесва просто си чакам следващия, докато говоря по телефона

Всеки ден.По 15 минути до 20 имало е случаи 20-35 минути да чакам.Като в доста случаи не е идвал и хващам друг

5минути път до спирката
    15минути чакане не рейс
    10 минути път с рейс
    15 минути пеша

рядко е по-добре,примерно да не чакам рейса,да дойде веднага.И това съм все пак квартал на Пловдив не е някакво село
    От Тракия до центъра стигам по-бавно от колкото тея от АСЕНОВГРАД до центъра.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    На мене пък ми писна още миналата година да ползвам прекрасния ни градски транспорт и затова си ходя пеша на даскало- 40 мин път най- много, колкото излиза и с превозно средство
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на Callisto
    Често се случва да наблюдавам как автобуда ми си отминава без мен. Иначето е на всеки 10 минути.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Аз си ходя с трамвая. До 1 март беше редовен, ама напоследък го чакам по 15-20 мин. Случва се и да го изтърва и да чакам още толкова и да закъснея.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    10 мин
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има си интернет, има си разписание. Затова си знам рейсовете при двете смени и не ги изтървам. Откакто съм в ново даскало се е случвало да закъснея няколко пъти. При първа смяна гледам да не го правя, тъй като директорката пази на вратата и проверява за униформи и същевремененно гледа кой е закъснял и наказание в повечето случай. За нея няма оправдание, особенно това с рейсовете, вече не минава. Веднъж се върнах за униформата, тъй като знаех какво ще ме последва и отидох за 2ри час и тя не ме видя. Иначе ако закъснея, има наказание. Бахти правилниците.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Много зле с тези автобуси... Добре, че в моя роден град няма такива неща. Даскалото ми е на 3 минути път.

към 10 минути

Аз всеки ден пътувам с автобус ! Ако е претъпкан , пак се качвам, но с засилка и много бутане !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Моето у-ще е до нас на 5-6мин път,но ако трябва да чакам рейс за някъде другаде го чакам по 5-10мин не повече,но ако е в неделя или събота и трябва да ида до мола или центъра и понякога си го чакам и по 30мин,че и до 40мин се е стигало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си