- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова прическа.. [бретон над очите]
Hi на всички,
искам да ви попитам как мога да си направя прическа, на която бретона да пада над очите,но да не седи прилепнало..Ако ме разбрахте ,де
Ако има значение косата ми е до средата на шията и сега си пускам бретона.Пробвах как седи косата ми без фиба (хващам си бретона със щипка), но ми седи много зализано.Затова давайте идеи ..
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ами ако го издухваш със сешоар, а през тва време го решеш с кръгла четка (тва когато е мокра косата де)![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
^Благодаря за съвета, забравих да отбележа,че искам бретона да пада така ,че да ми покрива цялото око![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Той на една страна ли ти е? Или е на черта?
На една страна е ,особено когато го среша става супер ,но мноого се зализва![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
^^теб пречи ли ти, че всяка втора е така? Така е решила, така ще бъде, дори да ни се струва тъпо.
Let the psycho plays with you...
Ами пробвай го това със сешоара, но го издухвай на страната на която е наклонен бретона и го реши с четка... УспехПървоначално написано от BeezyJey
![]()
в ютуб има толкова много емовски клипчета-виж там![]()
иначе сушиш на една страна както каза момичето и ако евентуално ти е мн бухнало или го дръпни с пресата и си сложи малко кристали на бритона