- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво да си говорим с момче
Нали знаеш, че тва което написа почти не се разбира ?Първоначално написано от TechnoAddicted
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
говорете за секс бе
![]()
![]()
![]()
а това за зодиите е наистина тъпо ....постоянно ме питат каква зодия съм и имам чувството , че само това ги вълнува , дали могат да говорят с мене или не
![]()
а иначе както казаха всички , зависи от самия човек ... сега той естествено ще се фане за главата , ако почнеш да говориш за коли , въпреки че го интересуват![]()
Но да примерно , за гаджета винаги потръгва или да обсъдите другите хора зад гърба им
![]()
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Напиши името на човек от срещуположния пол. 2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен. 3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я. 4. Месецът ти на раждане. 5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял. 6. Напиши името на човек от същия пол като теб. 7. Любимото ти число. 8. Калифорния или Флорида. 9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът. 10. Напиши желание. Отговорите: 1. Това е името на човека, в който си истински влюбен. 2. Ако си избрал: Червено – Ти си жив и изпълнен с любов. Черен – Ти си скромен и агресивен. Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син – Ти си човек със спонтанен характер. Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. 3. Ако инициалът ти е: А-Р – Имаш много приятели и любов в живота. Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще. разцъфне. С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4. Ако си роден през: Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се. влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще. откриеш сродна душа. 5. Ако избереш: Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много. промени и ще се радваш на тях. Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще. направи всичко това, но може и да не го разбереш. 6. Това е най-добрият ти приятел. 7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8. Ако избереш: Калифорния – Обичаш приключенията. Флорида – Романтична душа си. 9. Ако избереш: Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до 1 час
Зависи от човека и зависи какво търсиш или искаш от него! С мен примерно момичетата могат да си говорят за почти всичко сигурно с малки изключения!![]()
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така: 1. Напиши името на човек от срещуположния пол. 2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен. 3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я. 4. Месецът ти на раждане. 5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял. 6. Напиши името на човек от същия пол като теб. 7. Любимото ти число. 8. Калифорния или Флорида. 9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът. 10. Напиши желание. Отговорите: 1. Това е името на човека, в който си истински влюбен. 2. Ако си избрал: Червено – Ти си жив и изпълнен с любов. Черен – Ти си скромен и агресивен. Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син – Ти си човек със спонтанен характер. Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. 3. Ако инициалът ти е: А-Р – Имаш много приятели и любов в живота. Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще. разцъфне. С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4. Ако си роден през: Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се. влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще. откриеш сродна душа. 5. Ако избереш: Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много. промени и ще се радваш на тях. Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще. направи всичко това, но може и да не го разбереш. 6. Това е най-добрият ти приятел. 7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8. Ако избереш: Калифорния – Обичаш приключенията. Флорида – Романтична душа си. 9. Ако избереш: Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час
Мда, аз исках да попитам (момчетата) бихте ли завързали разговор с някое момиче което ви заговори, на спирката на рейса да кажем. Смисъл, като цяло, какво ще си помислите за нея? Защото много често ми се е случвало да видя някое по - симпатично момче и да искам да го заговоря, но почти винаги да е с приятелите си и да си казвам ''айде, друг път''. Та, това ми беше въпроса, надявам се някой още да гледа тази темичка и да може да ми отговори. хдхд Главно питам защото веднъж исках да завържа разговор с едни момчета (от класа ми, нова съм) и ги попитах просто къде ни е кабинета по еди какво си и те моля ви се, вместо да кажат нещо, започнаха да се питат (явно и те не знаеха) и накрая така и не получих отговор. Та това беше, ще се радвам някое момче да ми отговори. хд
A sincere apology to all victims of my social akwardness,
Аз поне бих се заговорил даже би ми било приятно момиче да ме заговори, и да е с някаква цел, не да ме попита за часът или как да стигне до еди къде си! Естествено подобно нещо се случва веднъж на високосна година, че и дори по-рядко! Ами какво да си помисля, че е инициативно и добро момиче и все пак е важно как изглежда и как се държи и какво първо впечатление ще ми направи, защото може да има стотици различни ситуации, някои да ме привличат, а други да са ми отблъскващи! Това в смисъл е при мен, ама при всяко момче е различно няма как да отговарям за другите!![]()